Forum Scuter Club: www.scuter-centre.ro written by TipTiL

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

SCUTERCLUB Icon : (04 July 2011 - 02:25 PM) yep, it is! :)
robertkiran Icon : (06 July 2011 - 07:15 PM) Vad ca rusnacii astia se intrec cu gluma! Nu se poate face ceva sa nu mai posteze?
Adytza Icon : (18 July 2011 - 03:12 PM) pe aici chiar numai misca nimeni?ce s-a intamplat?
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) salut Adytza
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) eu mai citesc din cînd în cînd pe aici și nu cred că sunt singurul
Adytza Icon : (26 July 2011 - 02:39 AM) da clar nu esti singurul,dar de ce nu se mai posteaza,activitatea este scazuta....pacat eu acu un an doi credeam ca asta o sa fie cel mai tare forum pentru scutere
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:29 PM) păi, din cîte știu eu, aici fiind multă puștime, nu prea ținea la calitate, nu prea le păsa de informații tehnice de calitate
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) așa că, adminii unui forum "concurent", i-au momit pe toți cu niște premii, cu o tombolă cu bălării dacă se mută acolo
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
Resize Shouts Area

• (6 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

www.scuter-centre.ro opinii Rate Topic: ****- 4 Votes

#1 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Marca:kymco agility
  • Cilindree:50

Posted 28 July 2008 - 04:19 PM

Stimabilii domni de la scuter-centre.ro sunt niste tepari care vorbesc foarte frumos la telefon in schimb isi bat joc de tine. Acum doua luni am comandat o curea de kevlar malossi de la ei pt kymco agility; dupa nenumarate telefoane, au zis ca aduc cureaua si mi-o trimit. La 2 saptamani de la comanda soseste in schimb curea de baoatian (care este mai scurta); Sun iarasi pe stimabilii domni, le comunic ca mi-au trimis cureaua gresita, iarasi foarte politicos imi raspunde domnul ca ei defapt nu au curea de kymco agility si mi-au trimis-o pe asta ca se potriveste de la baoatian la kymco (si ma intreaba daca kymco agility nu-i scuterul ala in 2 timpi cu roti mici...ei nici macar nu s-au interesat sa vada ce fel de scuter am); pana la urma ramane se le trimit cureaua inapoi (cu trasportul pe banii lor; in mintea mea zic "hai ca omul mai greseste, nu trebuie sa fac scandal acum, mai ales daca se ofera sa plateasca ei transportul)
Le trimit cureaua iar peste 1 saptamana vorbim la telefon si-mi spune ca nu au pe stoc pt kymco agility si mai dureaza doua saptamani sa o aduca sau daca vreau imi trimit banii inapoi. Le zic sa-mi trimita banii inapoi. Peste alte 2 saptamani le dau iar telefon sa-i intreb care-i treaba ca n-am primit nici un ban, la care nenea ala la fel de amabil imi spune ca, comanda a fost inregistrata si cureaua a sosit si o trimit. Nici de data asta n-am facut scandal, am zis da-o dracului, o iau, dar e ultima data cand cumpar de la ei. Peste 2-3 zile imi soseste cureaua, trebuie sa platesc transportul 15 lei (nesimtire). Platesc, desfac coletul, vad cureaua (care a venit desigilata de ambalajul ei original), ma uit la cod si vad ca este pt aprilia sr se potriveste si la malaguti f 12, yamaha aerox si alte scutere in 2 timpi. La final aceasta curea m-a costat 145 ron si nu este pt scuterul meu... Asa ca sa tot faceti afaceri si voi cu domnii de la scuter-centre.ro, sunt cei mai buni, numai lapte si miere la telefon wink.gif
Semnatura neconforma. Va rog consultati regulamentul. Cine a modificat aici e un retard :) va rugam consultati psihiatrul
0

#2 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 28 July 2008 - 04:38 PM

Si eu care vroiam o pereche de role pt variator sa mi le trimita prin posta <_<.Nu sunt tepari sunt prosti,asa e peste tot in Romania.Unchiul meu a avut motorul stricat si s-a dus la Honda intermotorcycle ca e dealer Honda principal si ca face drege si aia de acolo au facut o faza asemanatoare(motorul nu l-a reparat acolo,sunt niste cretini).Deci nu esti singurul
我爱 速度
0

#3 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 28 July 2008 - 04:57 PM

am uitat sa spun ca am comandat si un set de role pe care le-au trimis ok
Semnatura neconforma. Va rog consultati regulamentul. Cine a modificat aici e un retard :) va rugam consultati psihiatrul
0

#4 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 28 July 2008 - 05:08 PM

Ce dimensiune au rolele? 16x 13mm?Ca sa stiu sa le cer direct role de kymco agility
我爱 速度
0

#5 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 28 July 2008 - 05:42 PM

da, 16x13, dar nu au decat de 6 sau 7 grame (kymco are de 6.5) eu am pus de 6 si are demaraj mai puternic pana la 20km/h dar ajunge mai greu la viteza maxima
0

#6 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 28 July 2008 - 06:19 PM

Eu din fericire am avut de-a face cu ei decat fata in fata si mi s-au parut ok. De fapt Ciprian este cel care stie tot ce misca pe acolo in materie de scutere si a fost amabil de fiecare data si mi-a raspuns la toate intrebarile.
Imi pare rau, ai fost mai ghinionist. Mai cunosc un caz, un tip din Constanta care are un scuter chinezesc si care a comandat la fel ca tine o curea. Pretul final a fost parca 140 ron cu livrare. Se pare ca tine si de un comision pt plata ramburs.
Pe de alta parte, un alt tip a comandat de la ei o toba sport. Cand a deschis coletul a gasit-o indoita asa ca a returnat-o. Nu mai stiu insa daca pe banii sai.
0

#7 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 28 July 2008 - 11:19 PM

nu e vorba de bani neaparat, e vorba de gest, e nesimtire pe fata sa-ti trimita de 2 ori un lucru gresit, cu toate ca le-am dat si codul exact al curelei pe care o vreau !!! sunt niste tepari, asta se numeste teapa si nu trebuia sa modifici titlul topicului!
0

#8 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 29 July 2008 - 12:23 AM

Te inteleg ca esti suparat, dar trebuie sa mentin o atitudine obiectiva (dpdv al moderatorului, dpdv al membrului...). Am mai modificat inc-o data titlul topicului :)
Ceea ce ti s-a intamplat tie se cheama incompetenta si lipsa de interes fata de client. Nimic nou in Romania.
Eu ma intreb cum de ai avut atata rabdare pt cureaua aceea.
0

#9 User is offline   cheloo Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:PEUGEOT V-CLIC

Posted 29 July 2008 - 08:51 AM

Am sunat si eu azi pentru o curea , si o sa ma duc sa cumpar una de kevlar de baotian compatibila V-clic daca imi da altceva le dau in cap cu ea :lol: eu macar o verific acolo.
Don't worry be happy
0

#10 User is offline   rimaru Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:FIRST BIKE Spinter

Posted 29 July 2008 - 09:07 AM

Si eu de la ei mi-am cumparat o curea de kevlar.Au fost ok.salutari
0

#11 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 29 July 2008 - 01:35 PM

View PostClodius, on Jul 29 2008, 01:23 AM, said:

Te inteleg ca esti suparat, dar trebuie sa mentin o atitudine obiectiva (dpdv al moderatorului, dpdv al membrului...). Am mai modificat inc-o data titlul topicului :)
Ceea ce ti s-a intamplat tie se cheama incompetenta si lipsa de interes fata de client. Nimic nou in Romania.
Eu ma intreb cum de ai avut atata rabdare pt cureaua aceea.

Nu sunt genul de om scandalagiu, mi-au vorbit foarte frumos la telefon si am zis treaca mearga, dar s-a dovedit ca am abordat gresit problema, pana nu esti la fel de nesimtit nu faci nimic... Scuterul l-am vandut, nu mai fac parte din comunitatea scuteristilor, cu toate ca in suflet inca ma simt scuterist :D Acum sunt mototciclist cu acte in regula si mobra...l-am dat pe scuterache cu regret, aveam aproape 10.000 km impreuna , nu aveam loc sa le tin pe amandoua si nici bani...

Cum am mai spus si pe alt topic, cureaua este de vanzare, 113 lei ca asa are pretul pe ea + taxele de transport, este nou nouta, are si stickerul de la malossi !
0

#12 User is offline   Kami-Kaz Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:Go Pop
  • Cilindree:49

Posted 26 September 2008 - 08:21 PM

:blink: Dupa parerea mea , ii judeci gresit.Pot spune ca NU stau foarte bine la capitolul curatenie,dar la promtitudine si mecanica,pot sa la dau 10 cu brio.Imi motivez nota de 10 fata de ei astfel...:
Catalin- e un mecanic unicat,mi-a rezolvat cu seriozitate maxima de fiecare data, orice problema la scuter.Garanteaza pentru lucrarea sa iar faptul ca e cel mai priceput il face sa fie si cel mai serios
Ciprian - promtitudinea,umorul,seriozitatea il caracterizeaza pe deplin.Despre el nu ma pot pronunta la mecanica si la calitatea lucrarilor ca nu l-am vazut lucrand si nici nu mi-a lucrat vreodata la scuter.
Catalin-electrician si mecanic fara de cusur,special calificat pentru depanari electrice cat si mecanice de cea mai mare dificultate
Laurentiu- mecanic bun dar foarte grandoman...dar lasand la o parte deficitele lui ca om,e un mecanic suficient de bun...
Mai este si tipul acela,nou-venit,mai plinutz,Grasu...ei bine...pot spune ca ii calca pe urme domnului Catalin,atat ca si mecanic dar si ca promtitudine.La al meu (GOPOP) a facut o treaba minunata.Mi-a schimbat setul si ,ei bine, am facut deja 7000 de km cu setul cel nou fara nici un fel de problema.
Una peste alta,eu cred ca sunteti rautaciosi daca ii vorbiti de rau si ii jigniti.Impreuna,fac o echipa grozava,creata si aleasa de Ciprian pentru a deservi intereselor noastre si nu cred ca ar fi corect sa ii numesti tepari sau neseriosi.
0

#13 User is offline   GLUE Icon

• vaselina
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:GUOBEN (scuter de criza)
  • Cilindree:ca mai toata lumea - 50

Posted 26 September 2008 - 09:23 PM

@Kami-Kaz
E parerea lui TipTil si nu a noastra a tuturor.
Daca lui asa i s-a intamplat (pune-te in locul lui) asta a povestit. Poate are si el parte lui de vina.
Noi nu judecam aici si nici nu tinem partea nimanui.

Daca ar fi fost la fel de multumit ca si tine poate ca ar fi spus altceva.

#14 User is offline   gagalin Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:hibrid facut de mine
  • Cilindree:70 malossi cu putini cai

Posted 26 September 2008 - 10:21 PM

fiecare se da cu parerea in functie de ce pateste , cum a fost la mine cand mi am luat toba giannelli si sa facut ca a uitat rolele care vin la pachet , pe bancul de lucru , nu mai retin cum se numeste baiatul acela inalt si slabut cu parul saten , de zice ca face motocros de cativa ani , fiecare livada are si uscaciunile ei

asta este TRAIM IN ROMANIA si ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL

salutare si numai bine
"Intotdeauna mi s-a parut bizar ca trebuie sa facem coada ca sa ne vindem timpul altuia. E o forma de sclavie voluntara .- Charles Handy"
0

#15 User is offline   Kami-Kaz Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:Go Pop
  • Cilindree:49

Posted 27 September 2008 - 03:04 PM

Referitor la ce spui tu....inainte de gopop am avut un aprilia sr si mi-am pus toba giannelli...ei bine, sa stii ca nu toate tobele vin cu role.A mea nu a venit cu role si i-am cumparat eu.Plus sa de multe ori rolele care vin cu toba nu sunt de gramajul potrivit,asa ca trebuie sa cumperi altele.
PS:Nu le tin partea si nu le iau apararea dar in aproape 40 de ani de viata am invatat sa respect o munca care este bine facuta,iar baietii de la scuter centre,Catalin si Grasu mi-au facut intodeauna treaba buna.Respect !

This post has been edited by Clodius: 27 September 2008 - 03:34 PM
Reason for edit:: Te rog nu mai da quote la mesajul imediat anterior. Multumesc

0

#16 User is offline   gagalin Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:hibrid facut de mine
  • Cilindree:70 malossi cu putini cai

Posted 27 September 2008 - 09:25 PM

da am inteles ce zici , dar chestia este ca eu am deschis cutia si am vazut continutul , cat despre profesionalism , inca nu am intalnit un mecanic cel mai potrivit , fiecare sa te arda cum poate , eu nu as putea sa fac asa in domeniul meu , de ce ???? pentru ca de fiecare data !!! ii arat clientului cum poate sa iasa ceva mai ieftin , asa il am asigurat pe viitor si imi mai asigur clienti in plus

imi cer scuze daca am deviat un pic spre off

numai de bine
"Intotdeauna mi s-a parut bizar ca trebuie sa facem coada ca sa ne vindem timpul altuia. E o forma de sclavie voluntara .- Charles Handy"
0

#17 User is offline   Cosmin Cretu Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Aprilia SportCity
  • Cilindree:250

Posted 30 September 2008 - 05:35 AM

Si eu am fost acolo la scuter centre. Prima data a lucrat Ciprian la sportcity-ul meu si pot spune ca face o treaba minunata fata de cei de la United Motors unde ma duceam initial cu aprilia mea. Intre timp mi-am mai acuzitionat un sr de 50 si am fost cu ambele, dar nu a lucrat nici Ciprian si nici Catalin la ele ci niste subalterni de acolo de data asta nu am mai fost multumit: La sportcity i-am rugat sa imi stranga o garitura la esapament si sa imi regleze pozitia manerul de frana si nu s-a intamplat, iar la sr can au montat la loc carena superioara, au strans un surub pana sa rupt prinderea lui din carena si nu mai am ce sa ii fac... Oricum data viitoare o specific cine vreau sa imi faca scuterul... Per total sunt multumit tinand cont de calitate raportat la pret chiar sunt de nota 10!
0

#18 User is offline   scr33ky Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:kymco grand dink

Posted 13 October 2008 - 12:26 AM

cei de la scuter center sunt destul de ok .. depinde cum ii prinzi iti spun eu la cat au acolo de munca ... mentionez.. peste 20-30 de scutere pe zi repara ...... mai dau si rateuri... dar nu grave.... rateuri in sens ca isi mai dau cu firma in cap cateodata... ciprian.. laurentiu.. portocala si cu baietasu ala subtirel sunt ok... catalin e maestru .. in scutere... numai ca e putin cam "de la tara" n-am ce ii zice pe meserie e bazat dar e mai inchis asa... si usor irascibil daca il contrazici... in rest ciprian e de nota 10...... numai ca le lipseste un pic vechimea au 5-6 ani in reparatii de scutere..... inca 3-4 si da pot spune ii putem numi dacia asistenta(in varianta pt scutere )...:))
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
0

#19 User is offline   razvy Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery

Posted 15 October 2008 - 03:44 PM

cei de la scuter centre is foarte de treaba...

i-am sunat luni,am comandat un filtru si azi deja l-am pus pe scuter :P
0

#20 User is offline   crisvsv Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:MBK Booster Next Generation
  • Cilindree:70

Posted 15 October 2008 - 10:05 PM

Sunt foarte ok baietii de la Scuter Centre. Eu am facut tot ce am avut de facut scuterului meu la ei , si nu am avut probleme (set nou, toba, reglaje carburator, pregatire pt cursa :D, etc). Merge de rupe :D
Tot de la ei am luat si piese si ulei Repsol .
0

• (6 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users