Toggle shoutbox Shoutbox
|
www.scuter-centre.ro opinii
Posted 28 July 2008 - 04:19 PM
Le trimit cureaua iar peste 1 saptamana vorbim la telefon si-mi spune ca nu au pe stoc pt kymco agility si mai dureaza doua saptamani sa o aduca sau daca vreau imi trimit banii inapoi. Le zic sa-mi trimita banii inapoi. Peste alte 2 saptamani le dau iar telefon sa-i intreb care-i treaba ca n-am primit nici un ban, la care nenea ala la fel de amabil imi spune ca, comanda a fost inregistrata si cureaua a sosit si o trimit. Nici de data asta n-am facut scandal, am zis da-o dracului, o iau, dar e ultima data cand cumpar de la ei. Peste 2-3 zile imi soseste cureaua, trebuie sa platesc transportul 15 lei (nesimtire). Platesc, desfac coletul, vad cureaua (care a venit desigilata de ambalajul ei original), ma uit la cod si vad ca este pt aprilia sr se potriveste si la malaguti f 12, yamaha aerox si alte scutere in 2 timpi. La final aceasta curea m-a costat 145 ron si nu este pt scuterul meu... Asa ca sa tot faceti afaceri si voi cu domnii de la scuter-centre.ro, sunt cei mai buni, numai lapte si miere la telefon wink.gif
Posted 28 July 2008 - 04:38 PM
Posted 28 July 2008 - 04:57 PM
Posted 28 July 2008 - 05:08 PM
Posted 28 July 2008 - 05:42 PM
Posted 28 July 2008 - 06:19 PM
Imi pare rau, ai fost mai ghinionist. Mai cunosc un caz, un tip din Constanta care are un scuter chinezesc si care a comandat la fel ca tine o curea. Pretul final a fost parca 140 ron cu livrare. Se pare ca tine si de un comision pt plata ramburs.
Pe de alta parte, un alt tip a comandat de la ei o toba sport. Cand a deschis coletul a gasit-o indoita asa ca a returnat-o. Nu mai stiu insa daca pe banii sai.
Posted 28 July 2008 - 11:19 PM
Posted 29 July 2008 - 12:23 AM
Ceea ce ti s-a intamplat tie se cheama incompetenta si lipsa de interes fata de client. Nimic nou in Romania.
Eu ma intreb cum de ai avut atata rabdare pt cureaua aceea.
Posted 29 July 2008 - 08:51 AM
Posted 29 July 2008 - 09:07 AM
Posted 29 July 2008 - 01:35 PM
Clodius, on Jul 29 2008, 01:23 AM, said:
Ceea ce ti s-a intamplat tie se cheama incompetenta si lipsa de interes fata de client. Nimic nou in Romania.
Eu ma intreb cum de ai avut atata rabdare pt cureaua aceea.
Nu sunt genul de om scandalagiu, mi-au vorbit foarte frumos la telefon si am zis treaca mearga, dar s-a dovedit ca am abordat gresit problema, pana nu esti la fel de nesimtit nu faci nimic... Scuterul l-am vandut, nu mai fac parte din comunitatea scuteristilor, cu toate ca in suflet inca ma simt scuterist
Cum am mai spus si pe alt topic, cureaua este de vanzare, 113 lei ca asa are pretul pe ea + taxele de transport, este nou nouta, are si stickerul de la malossi !
Posted 26 September 2008 - 08:21 PM
Catalin- e un mecanic unicat,mi-a rezolvat cu seriozitate maxima de fiecare data, orice problema la scuter.Garanteaza pentru lucrarea sa iar faptul ca e cel mai priceput il face sa fie si cel mai serios
Ciprian - promtitudinea,umorul,seriozitatea il caracterizeaza pe deplin.Despre el nu ma pot pronunta la mecanica si la calitatea lucrarilor ca nu l-am vazut lucrand si nici nu mi-a lucrat vreodata la scuter.
Catalin-electrician si mecanic fara de cusur,special calificat pentru depanari electrice cat si mecanice de cea mai mare dificultate
Laurentiu- mecanic bun dar foarte grandoman...dar lasand la o parte deficitele lui ca om,e un mecanic suficient de bun...
Mai este si tipul acela,nou-venit,mai plinutz,Grasu...ei bine...pot spune ca ii calca pe urme domnului Catalin,atat ca si mecanic dar si ca promtitudine.La al meu (GOPOP) a facut o treaba minunata.Mi-a schimbat setul si ,ei bine, am facut deja 7000 de km cu setul cel nou fara nici un fel de problema.
Una peste alta,eu cred ca sunteti rautaciosi daca ii vorbiti de rau si ii jigniti.Impreuna,fac o echipa grozava,creata si aleasa de Ciprian pentru a deservi intereselor noastre si nu cred ca ar fi corect sa ii numesti tepari sau neseriosi.
Posted 26 September 2008 - 09:23 PM
E parerea lui TipTil si nu a noastra a tuturor.
Daca lui asa i s-a intamplat (pune-te in locul lui) asta a povestit. Poate are si el parte lui de vina.
Noi nu judecam aici si nici nu tinem partea nimanui.
Daca ar fi fost la fel de multumit ca si tine poate ca ar fi spus altceva.
O lingura de vaselina aplicata la timp face cat un mecanic priceput.
Posted 26 September 2008 - 10:21 PM
asta este TRAIM IN ROMANIA si ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
salutare si numai bine
Posted 27 September 2008 - 03:04 PM
PS:Nu le tin partea si nu le iau apararea dar in aproape 40 de ani de viata am invatat sa respect o munca care este bine facuta,iar baietii de la scuter centre,Catalin si Grasu mi-au facut intodeauna treaba buna.Respect !
This post has been edited by Clodius: 27 September 2008 - 03:34 PM
Reason for edit:: Te rog nu mai da quote la mesajul imediat anterior. Multumesc
Posted 27 September 2008 - 09:25 PM
imi cer scuze daca am deviat un pic spre off
numai de bine
Posted 30 September 2008 - 05:35 AM
Posted 13 October 2008 - 12:26 AM
Service Moto/atv/scutere
Posted 15 October 2008 - 03:44 PM
i-am sunat luni,am comandat un filtru si azi deja l-am pus pe scuter
Posted 15 October 2008 - 10:05 PM
Tot de la ei am luat si piese si ulei Repsol .
Sign In
Register
Help

MultiQuote