Forum Scuter Club: www.scuter-centre.ro written by TipTiL

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

SCUTERCLUB Icon : (04 July 2011 - 02:25 PM) yep, it is! :)
robertkiran Icon : (06 July 2011 - 07:15 PM) Vad ca rusnacii astia se intrec cu gluma! Nu se poate face ceva sa nu mai posteze?
Adytza Icon : (18 July 2011 - 03:12 PM) pe aici chiar numai misca nimeni?ce s-a intamplat?
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) salut Adytza
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) eu mai citesc din cînd în cînd pe aici și nu cred că sunt singurul
Adytza Icon : (26 July 2011 - 02:39 AM) da clar nu esti singurul,dar de ce nu se mai posteaza,activitatea este scazuta....pacat eu acu un an doi credeam ca asta o sa fie cel mai tare forum pentru scutere
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:29 PM) păi, din cîte știu eu, aici fiind multă puștime, nu prea ținea la calitate, nu prea le păsa de informații tehnice de calitate
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) așa că, adminii unui forum "concurent", i-au momit pe toți cu niște premii, cu o tombolă cu bălării dacă se mută acolo
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
Resize Shouts Area

• (6 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

www.scuter-centre.ro opinii Rate Topic: ****- 4 Votes

#21 User is offline   Kami-Kaz Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca:Go Pop
  • Cilindree:49

Post icon  Posted 17 October 2008 - 09:07 PM

Acum cateva zile am fost cu batranul GoPop la Scuter Centre.Mi-am montat set de 80 si ambreiaj malossi.Vreau sa spun ca rupe tot.Pot pleca cu el pe o roata!Nu credeam ca se poate modifica atata raportul de forta.Setul de 49 l-am pus in camara,la pastrat.Aveam cu el aproape 10 mii de km.Portocala si cu Catalin mi l-au montat.Respect!Asta de 80 tot ei l-au montat.Sper sa ma tina si asta la fel ca celalalt!Baietii au fost la fel de maestri ca de obicei iar primirea a fost la fel de calda.Am primit chiar si o cafea de la Portocala :D .Felicitari Catalin si Portocala.Faceti o echipa pe cinste! :P
0

#22 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:kymco agility
  • Cilindree:50

Posted 17 October 2008 - 10:32 PM

View Postcrisvsv, on Oct 15 2008, 11:05 PM, said:

Tot de la ei am luat si piese si ulei Repsol .

ce piese fac astia de la REPSOL? :mellow:
Semnatura neconforma. Va rog consultati regulamentul. Cine a modificat aici e un retard :) va rugam consultati psihiatrul
0

#23 User is offline   crisvsv Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:MBK Booster Next Generation
  • Cilindree:70

Posted 21 October 2008 - 06:33 PM

View PostTipTiL, on Oct 17 2008, 11:32 PM, said:

:lol: Piese in general, ce am avut nevoie la scuter..si ulei Repsol..sunt 2 lucruri diferite :)
0

#24 User is offline   scr33ky Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:kymco grand dink

Posted 22 October 2008 - 01:20 AM

hai ca am exagerat cu postul anterior ca l-am facut pe catalin "taran"(shame on me cred ca ma rupe in 2-a cand ma prinde :)) ca deja am auzit ca a citit topicul asta :D ) e baiat de treaba numai daca stii cum sa intri sub pielea lui si ... na cum am zis.. depinde cum ii prinzi... vb aia "cine stie cunoaste" .. sau "multi stiu putini cunosc"...in cazul meu....si referitor la vechime nu conteaza ca service-ul are 5-6 ani vechime ....multi inainte :D dar ei au fost singurii care au fost in stare sa puna cap la cap un service in bucuresti special pentru scutere !!! aratati-mi si mie un service mai bun ca a lor care e in stare sa faca fata la volumul de clientti care il au... contractele cu firmele importatoare de scutere.. si pisese... etc etc... daca nu ei atunci cine ?...

sall all numai stima si respect...

PS rog adminii sa schimbe numele topicului din "incompetenta sau rea vointa" in
"ce parere aveti de scuter centre ? " nu de alta dar vor exista tembeli care vor sari direct la gatul lor din cauza ca si-au cumparat un scuter chinezesc s-au dus acolo oamenii poate si-au facut treaba iar dupa 2 luni scuterul sau incepe sa se dezmembreze pe sosea si vor incepe sa umple frigiderul cu carne ,celor de la scuter-centre numai ca au vazut acolo topicul "incompetenta sau rea vointa"
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
0

#25 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner - Suppreme King
  • Cilindree:aproape 250:)

Post icon  Posted 25 October 2008 - 02:46 PM

Dragii mei....de astazi Scuter-Centre se afla si pe acest site.Va stam la dispozitie cu intrebari,reclamatii,propuneri,etc.Daca va este de folos, pentru cei care nu stiu,va las si trei numere de telefon unde puteti suna in legatura cu orice problema : 0724.561.013 ; 0721.963.162 ; 031.805.56.38.Pentru asistenta on-line va punem la dispozitie id de messenger zeul_vitezei@yahoo.com
Only God can catch me,Only God can kill me !!! Don't ride like you're invisible, ride like other drivers are trying to kill you
0

#26 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 25 October 2008 - 03:11 PM

Foarte ok,am comandat si eu de la ei si am primit totul in regula
我爱 速度
0

#27 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Post icon  Posted 25 October 2008 - 08:39 PM

View PostTipTiL, on Oct 17 2008, 10:32 PM, said:

Misto....pai astia de la Repsol fac doar ulei....Se pare ca ne critici si ne insulti catalogandu-ne drept "tepari" dar tu nu stii nici macar cine e Repsol si cu ce se ocupa.Nu vreau sa par un sfant mustrandu-te in termeni ecleziastici dar , parerea mea este ca ...ar trebui sa invetzi mai multe inainte sa arunci cu insulte gratuite in ceilalti.

Ps: Cureaua de kymco Agiliti e compatibila cu Aprilia Sr ;) - cod 788 17 28
Only God can catch me,Only God can kill me !!! Don't ride like you're invisible, ride like other drivers are trying to kill you
0

#28 User is offline   mast Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Lifan
  • Cilindree:49,5

Posted 25 October 2008 - 08:42 PM

Foarte bine ca v-ati alaturat noua si pe forum, ca de altfel stiu ca sunteti alaturi de noi.
Felicitari si bine ati venit!

Bafta voua si tuturor celor pe care-i ajutati!
0

#29 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 October 2008 - 01:26 PM

Multumesc pt primirea calduroasa...Daca iti pot fi de folos cu ceva,nu ezita sa ma intrebi. :)
0

#30 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 26 October 2008 - 03:21 PM

View PostZeUs, on Oct 25 2008, 08:39 PM, said:

Misto....pai astia de la Repsol fac doar ulei....Se pare ca ne critici si ne insulti catalogandu-ne drept "tepari" dar tu nu stii nici macar cine e Repsol si cu ce se ocupa.Nu vreau sa par un sfant mustrandu-te in termeni ecleziastici dar , parerea mea este ca ...ar trebui sa invetzi mai multe inainte sa arunci cu insulte gratuite in ceilalti.

Ps: Cureaua de kymco Agiliti e compatibila cu Aprilia Sr ;) - cod 788 17 28

ce mi-ati trimis voi acolo avea alt cod, mai usor cu vrajeala, am vandut cureaua oricum, am pierdut vreo 40 lei la afacerea asta, dar asta e; macar nu ma aburiti :angry:

asta ati trimis voi: cod. 6112729 (aprilia, benelli, beta, italjet, malaguti, mbk, peugeot, piaggio, yamaha); nu scrie pe nicaieri ca merge la kymco, pe site la malossi e alt cod pt kymco

cat despre repsol, daca te-ar duce capul putin ai vedea ca e o gluma la adresa exprimarii lui crisvsv
Semnatura neconforma. Va rog consultati regulamentul. Cine a modificat aici e un retard :) va rugam consultati psihiatrul
0

#31 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 October 2008 - 04:36 PM

pe site la malossi nici nu apare cureaua pt kymco agility...cat despre cei 40 de lei paguba....intra pe id-ul meu,cel mentionat la profil ca sa vb sa vedem cum facem sa ti-i returnez.
REPET.cureaua de sr e compatibila cu kymco agility

This post has been edited by Clodius: 26 October 2008 - 06:48 PM
Reason for edit:: Te rog nu mai da quote la mesajul imediat anterior. Multumesc

0

#32 User is offline   mast Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 October 2008 - 05:48 PM

View PostZeUs, on Oct 26 2008, 01:26 PM, said:

Multumesc pt primirea calduroasa...Daca iti pot fi de folos cu ceva,nu ezita sa ma intrebi. :)

Multumesc pt. intentie, dar chiar am fost la voi de doua ori si m-ati indrumat corect. Prima data cand nu stiam ce fel de role am la scuter (scr33ky m-a trimis la voi si-i multumesc si pe aceasta cale), eram inca in rodaj nu aveam cei 500 km pt. prima revizie voiam sa-mi iau role mai usoare dar fara sa desfac si voi mi-ati spus la siguranta ce-mi trebuie, iar a-2-a oara am vrut sa cumpar o curea Kevlar Malossi si nu m-ati lasat sa dau banii pe ea pana nu aflu sigur dimensiunea deoarece erau 2 modele pt. chinezesti 4T, felicitari si de acesta data deoarece variator-ul meu este incredibil de MIC, incape un deget intre variator si carcasa (solutie la asta?). Multumesc inca o data.
As avea inca o intrebare, si nu ezit sa intreb, dar cred ca sunt off topic: la un motor china in 4T conteaza dimensiune ambreiaj-ului? Al meu original este de 114 si am inteles ca daca-i pun mai mic (107) o sa am si putere si viteza!? sau sa merg tot pe 114 dar mai performant (malossi, polini) si atunci o sa am performante?

Multumesc anticipat!
0

#33 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 26 October 2008 - 06:03 PM

AGILITY euro 2 - 50 4t cod 6113501 (de pe site-ul malossi)

http://www.malossi.c...O%5C7312729.pdf

http://www.malossi.c...;CodArt=6113501
0

#34 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 October 2008 - 08:11 PM

View Postmast, on Oct 26 2008, 05:48 PM, said:

Multumesc pt. intentie, dar chiar am fost la voi de doua ori si m-ati indrumat corect. Prima data cand nu stiam ce fel de role am la scuter (scr33ky m-a trimis la voi si-i multumesc si pe aceasta cale), eram inca in rodaj nu aveam cei 500 km pt. prima revizie voiam sa-mi iau role mai usoare dar fara sa desfac si voi mi-ati spus la siguranta ce-mi trebuie, iar a-2-a oara am vrut sa cumpar o curea Kevlar Malossi si nu m-ati lasat sa dau banii pe ea pana nu aflu sigur dimensiunea deoarece erau 2 modele pt. chinezesti 4T, felicitari si de acesta data deoarece variator-ul meu este incredibil de MIC, incape un deget intre variator si carcasa (solutie la asta?). Multumesc inca o data.
As avea inca o intrebare, si nu ezit sa intreb, dar cred ca sunt off topic: la un motor china in 4T conteaza dimensiune ambreiaj-ului? Al meu original este de 114 si am inteles ca daca-i pun mai mic (107) o sa am si putere si viteza!? sau sa merg tot pe 114 dar mai performant (malossi, polini) si atunci o sa am performante?

Multumesc anticipat!

merge si cu ambreiaj de Ø 107 dar in cazul asta o sa fii nevoit sa iti schimbi si clopotul de la ambreiaj...deci investitie mai mare.Poti opta pt un ambreiaj pe 114 dar malossi cu ferodouri de prindere mai mari decat la ai tai , care, in mod cert iti vor mari demarajul.Iti mai poti lua si ambreiaj in varianta MHR...reglabil.Cel mai bine...vino cu scuterul la noi si vedem ce model este si ce i se potriveste,astfel incat sa nu dai nici f multi bani aiurea
0

#35 User is offline   mast Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 October 2008 - 08:05 AM

Multumesc frumos de intentie dar probabil ca am s-o las pe primavara cu modificarile si ne vedem atunci. Daca totusi este mai bun ambreiaj-ul de 107 am sa fac investitia si in clopot dar asta numai daca ma ajuta la demaraj cat si la viteza. Pt. edificare model-ul meu este Lifan 50qt-15A cu motor in 4T - 1P139QMB am inteles ca acesta ar fi de 65cmc asa a venit dar nu stiu sigur pana nu verificam ;) .

Bafta tuturor!
0

#36 User is offline   PushtiuNRG Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Piaggio NRG Power DD
  • Cilindree:70 SuperCharged

Posted 27 October 2008 - 09:23 AM

Salut!

Mast: Crezi daca, dupa mari sau mici modificari posibile sau imposibile, ii pui unui fiat panda ambreiaj de bmw sau alta marca cu renume sportiv, ii va creste viteza?

Eu n-am nimic cu nimeni, dar vad ca tot mai multi dati 1000 si ceva de euro pe un scuter china si dupa aveti pretentii sa-l faceti avion bagand in ele piese "sport" si alti bani. Nu mai bine va luati de la inceput un scuter mai performant? Un Piaggio in 2 timpi, delimitat, va avea cam aceleasi performante cu un bling-bling super tunarit. Si cred ca si fiabilitate mai mare, sa nu ma vorbim de calitatea materialelor si a finisajelor. Logan cu ambreiaj Ferrari si eleron = kitch!

PS. Mast: Daca in CIV-ul scuterului tau scrie 49,x cc, pai atat are! De la 50cc in sus (si cica inclusiv 50cc! ca d-aia in taloane scrie 49cc) trebuie permis caterogia A sau A1, dupa varsta. Varsta conducatorului, nu a scuterului! Deci m-as indoi sa fie scuterul tau de 65cc.

Scuter Centre sunt buni! Mesaj pt Ciprian: Da' shi faaaaaaaaashiiiiiiiiiii?!
Vrei să-mi sugerezi ceva? Cheamă 'ntăriri!
0

#37 User is offline   PushtiuNRG Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Piaggio NRG Power DD
  • Cilindree:70 SuperCharged

Posted 27 October 2008 - 09:34 AM

Scuze ca postez iar dar nu mai merge edit.

Mast: In plus, schimband strict ambreiajul si clopotul, nu intervii cu nimic in raportul transmisiei. Daca vrei un demaraj mai puternic, schimba fuliile (cele de la ambreiaj) cu unele mai mari si implicit cureaua (cu una mai lunga), iar daca mai vrei si viteza si zici ca ai loc la variator, pune-i unul mai mare in diametru si cu o contrafulie pe masura (si normal, o curea mai lunga). Dar la ce frane au chinezismele, nu exagera cu viteza. Singurul lucru pentru care ai fi nevoit sa schimbi ambreiajul ar fi daca ar fi uzat cel existent sau daca ai simti tu ca patineaza excesiv pana sa cupleze ferm; in rest... daca ai bani si n-ai copii, noi te putem ajuta sa-i bei. :D Eu ti-am mai spus chestiile astea o data, dar vad ca vrei sa fii sigur.
Vrei să-mi sugerezi ceva? Cheamă 'ntăriri!
0

#38 User is offline   mast Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 October 2008 - 09:46 AM

Exact de asta am intrebat de ambreiaj ca sa fiu sigur daca ma juta unul mai mic, sa aflu asta si din alta parte, si sa nu fac investitie mare, sa pot bea banii poate cu tine :D , ca sa-l cumpar pe al tau ;) pt. ca asta scartaie la plecarea de pe loc si am vazut asta la mai toate chinezoaicele in 4T .

Bafta tuturor!
0

#39 User is offline   dezkreator Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • Marca:Motowell Magnet City

Posted 27 October 2008 - 10:20 AM

eu nu vad nici o problema in a modifica scuterul in bine,indiferent ca scuterul este chinezesc japonez italienesc etc...iar cuvinte de genul "mai bine iti luai un scuter de firma decat unul chinezesc" sunt tardive,pentru ca deja scuterul il ai si vrei sa-l inbunatatesti...iar pentru mine cel putin,dar vad ca si pentru multi alti de pe forumul asta tuningul vizual,functional este o pasiune care zic eu ca trebuie incurajata,pentru ca in felul asta inveti si mai multe despre el decat daca ai sta si l-ai folosi exact cum ti la lasat fabrica si nu numai despre scuter inveti,inveti despre mecanica,electrica etc

p.s. - bafta si spor la tuning... :P
5 km\h speed limit
0

#40 User is offline   7r33Z Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:Aprilia Habana
  • Cilindree:49

Posted 27 October 2008 - 11:08 AM

foarte tare topicul asta si ma bucur ca acum voi putea da mai usor de cei de la scuter center...exista posibilitatea sa nu ajung atat de des la service...chiar nu am drum prin partea aia.
in rest, problema mea e legata de ambreiaj...dar deja se stie, astept sa iau banii si ne vedem acolo sa imi montati si mie ambreiajul ala nou sa scap de o grija. mai nou daca turez sa mearga mai tare de 80 se comporta de parca ma trage cineva din spate...e foarte ciudat...dar se intampla fix la 80 km/h,pana acolo totul e ok,dar mai sus...nici vorba!
imediat dupa ce mi-ati pus toba,setul si carburatorul ala nou...ajungea la 90 destul de usor...well,not anymore.
si am mai auzit de o faza...eu dak il turez dupa ce il pornesc, nu imi face turatiile calumea...am crezut ca e ceva legat de ambreiaj,dar a umblat screetch si i-a scos un tub de la filtrul de aer si a mers mai bine,mie mi se inneca daca il turam pe loc...am inteles de la junior (tipul cu yamaha aerox) ca ar trebui sa imi pun ori filtru de aer sport,ori sa dau mai multe gauri in cutia de la filtru pentru ca nu trage carburatorul indeajuns de mult aer si asta ar fi motivul pentru care suna de parca se inneaca.
ma rog,asta chiar nu e urgent si banuiesc ca imi verificati reglajele si tot ce trebuie dupa ce termin si cu faza cu ambreiajul...
altfel,bine ati venit pe forum si spor la treaba in continuare!
0

• (6 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users