cineva zicea ca nu...eu spun ca da:))...
altul zicea ca se poate...dar daca ma opreste politia ca am incalcat legea cu scuterul...politistii au dreptul de a'mi da punce penalizare si chiar suspenda permisul pe langa bine ocolita amenda:D
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Pot Conduce Cu Permis Cat. B, Scuter?
Posted 28 November 2011 - 11:02 PM
Poti conduce scuter pana in 50cc cu nr galben. Da daca dai peste vreun prost de politai te poate aranja, au mai patit-o uni, stiu ca nu e drept ca doar la scuter nu trebuie permis deci... de ce sa ea puncte si altele dar... romania si politia romana 
Cel mai bine e sa iti faci un atestat din ala te costa in jur de 100 lei parca..
Eu asa am, am si atestatul vechi de cand mergeam pe scuter si am si permis cat. A, candm ia merg cu un scuter, in nici un caz nu arat permisul, doar atestatul
Iti pastrezi permisul, greu il ei, dar cand e vorba de luat... ti-l ea foarte repede si greu il mai vezi inapoi
Cel mai bine e sa iti faci un atestat din ala te costa in jur de 100 lei parca..
Eu asa am, am si atestatul vechi de cand mergeam pe scuter si am si permis cat. A, candm ia merg cu un scuter, in nici un caz nu arat permisul, doar atestatul
Iti pastrezi permisul, greu il ei, dar cand e vorba de luat... ti-l ea foarte repede si greu il mai vezi inapoi
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote