Salut,
Vreau si eu sa-mi cumpar un scuter din pacate bugetul e limitat cam in 40 de milioane.
In banii astia am vazut ca pot sa-mi iau o chinezarie (a se citi Motowell, First Bike, Hyosung, etc.) sau pot sa-mi iau la promotie Peugeout V-Click sau Generic XOR. Promotia se termina la sfarsitul lui ianuarie, deci as vrea o parere pana atunci (in speranta ca tin stocurile).
Din ce am citit, clar ar fi sa merg pe Peugeout sau Generic. Va rog fara recomandari de scuter second hand caci iese din discutie.
Diferenta de baza intre cele 2 ar fi ca Peugeout-ul are motor in 4 timpi si Generic-ul e in 2 timpi.
Din punct de vedere fiabilitate si usurinta in intretinere am inteles ca mai bine aleg motor in 4 timpi. Nu tin neaparat sa fie mai sport, deci (unicul) avantaj al motorului in 2 timpi cam dispare.
Ambele sunt noi, cu garantie (desi am inteles ca in Romania nu prea poti sa te bazezi pe ea si mai bine iti faci reviziile singur). Eu vreau sa ma tin de reviziile in service pana in 1500km si pe urma sa-i scot limitarile. La Generic, din cate am citit se scot mult mai greu ca la Peugeout, deci +1 Peugeout.
Voi ce ati alege intre cele 2 si de ce?
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Peugeout V-Click Vs Generic Xor
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote