Forum Scuter Club: Probleme Cu Huatianul written by crysswald

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme Cu Huatianul PROBLEME LA MOTOR SI/SAU LA AMBREIAJ Rate Topic: ***** 1 Votes

#21 User is offline   Mugur Icon

• moderator aria tehnica
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:Generic XOR
  • Cilindree:70

Posted 28 August 2008 - 09:23 AM

Nu creste demarajul din liniute niciodata. Consumul cu siguranta DA.
Cred ca ti-a crescut consumul cu max 20%
Posted Image Omul cu adevarat bun este doar cel ce ar fi putut fi rau si n-a fost.
0

#22 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Derbi Hunter
  • Cilindree:8000

Posted 28 August 2008 - 09:56 AM

poi da dar...demaraju mi-a crescut foarte mult...nu e vb de efectul placebo..e o diferenta foarte foarte vizibila...
o sa incerc sa fac niste filmulete sa va arat cum mere acum...imi pare rau ca nu am facut unul si cu inainte de reglajul asta...dar o sa ii pun din nou cuiul unde era si fac filmuletz, apoi ii dau cuiul la mediu si la maxim si sa vezi diferenta....
votca, gin tonic, wiski, bere...si..cam tot ce nu beau io, va doresc voua sa beti..nah
0

#23 User is offline   Mugur Icon

• moderator aria tehnica
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 August 2008 - 10:17 AM

Pai sigur a crescut demarajul cu mutarea cuiului! Dar citeste si singur cum api pus intrebarea:

si daca ii mai dau o liniuta...creste mai tare demaraju si viteza?

Deci: cum dracu sa creasca demarajul facand liniute!? Aia ai intrebat tu, daca creste demarajul DIN CAUZA faptului ca faci tu liniute! Daca formulai corect, nu se mai intelegea asa. Daca voiai sa fii corect, spuneai: daca mai MUT o "liniuta" sau un "santzuletz" sau canal, etc... nu LINIUTE, care sunt termen pentru accelerari pe 100-400m cunoscute de cam toti "racerii"
Posted Image Omul cu adevarat bun este doar cel ce ar fi putut fi rau si n-a fost.
0

#24 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 August 2008 - 10:31 AM

scuze...nu sunt racer si nici nu ma incanta ideea prea tare ca imi place viata...si racingu cam da dependenta...oricum ...nu mi-ai raspuns la intrebare...daca ii ridic cuiul cu un sant mai sus...mere mai tare sau risc sa il inec si nu fac nik...?
votca, gin tonic, wiski, bere...si..cam tot ce nu beau io, va doresc voua sa beti..nah
0

#25 User is offline   Mugur Icon

• moderator aria tehnica
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 August 2008 - 10:53 AM

nu pierzi nimik daca incerci. daca nu e bine, il dai la loc. pana la un punct tot castigi performanta dupa care pierzi, pt ca il ineci. Sau maresti si debitul de aer si gata, ai marit consum cu 100% :)

Te uiti la bujie dupa 10 min de mers ca sa vezi daca e inecat.
0

#26 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 August 2008 - 11:05 AM

oki man...plec de la munca ca nu mai pot de nerabdare...ma duc sa incerc si ultima liniuta...
0

#27 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 August 2008 - 03:21 PM

am incercat si cu ultimul sant dar...nu a mers din cauza la membrana aia ...ma omoara....tre sa cumpar alta...mai vedem apoi...
0

#28 User is offline   tehnics Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:KYMCO DINK 50 CLASSIC
  • Cilindree:50

Posted 28 August 2008 - 03:32 PM

Vezi ca scuterul tau s-ar putea sa mai fie limitat in CDI care limiteaza turatia motorului. Vezi ca acolo langa baterie este CDI-ul, care are 5 fire. Taie firul roz si vei vedea atunci viteza...ajungi si la 70km/h
Scuterele sunt facute sa te descurci in trafic cu ele....nu sa incurci traficul
Scuterul meu
0

#29 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 August 2008 - 03:36 PM

poi acum prind 65-70 dar la vale...la drum intins prind cam 55...deci daca ar mai fi limitat si cdi-ul...inseamna ca imi mai da 10 km/h in plus nu?
0

#30 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 August 2008 - 05:53 PM

o intrebare mai am...care fir ala cu siguranta de la baterie? ca altu nu mai e p-acolo...
0

#31 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 28 August 2008 - 10:16 PM

crysswald, vezi aici toate informatiile necesare pt derestrictionare
0

#32 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 29 August 2008 - 07:18 AM

al meu are numai 5 fire...cel roz nefiind prezent...deci nu cred ca e restrictionat...atata poate el...si mai e si problema membranei cu paharut...are cineva una care nu-i mai trebuie? eu nu stiu de unde sa iau una si nici nu prea am ce cauta in afara orasului perioada asta, iar in navodari mai mult ca sigur nu exista un magazin pt asa ceva...
0

#33 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 29 August 2008 - 08:56 AM

are cineva un carburator bulit dar cu membrana de la paharut buna? pls fac cinste si mai si dau de baut :) :unsure:
0

#34 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 29 August 2008 - 11:36 AM

mai bine incerci la un magazin de piese pt scutere. Nu cred ca este scumpa membrana aia si mai bine o iei noua.
0

#35 User is offline   tehnics Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:KYMCO DINK 50 CLASSIC

Posted 29 August 2008 - 11:40 AM

Nu prea gasesti sa cumperi membrane separat, asta e faza nasoala.
Scuterele sunt facute sa te descurci in trafic cu ele....nu sa incurci traficul
Scuterul meu
0

#36 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 29 August 2008 - 11:53 AM

poi ..am un baiat care are dar costa (la el ) 50 ron si am inteles ca as putea gasi si la 25 ron deci...sa-l ia draq pe al meu amic :)si ...tre sa aiba (cei ce se ocupa cu scootere) un carburator bulit aruncat pe undeva...
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users