Toggle shoutbox Shoutbox
|
Semnificatia Culorilor Arcurilor De Ambreiaj
Posted 22 March 2009 - 09:18 PM
Problema cu "testatul pe pielea ta" e ca te alegi cu o cutie plina cu arcuri si arculete de toate culorile, pana descoperi ce merge cel mai bine.
Posted 22 March 2009 - 09:24 PM
eu am avut contraarc alb si nu mi-a convenit...pina la urma am ajuns la varianta - contraarc cu spire putine si groase (echivalentul contraarcului albastru dar cu 2 spire mai putin) si arcuri mici negre...rolele sunt de 7 gr dar vreau sa pun de 9-10 gr....
5 km\h speed limit
Posted 22 March 2009 - 10:10 PM
Va multumesc foarte mult....raman dator.......oricum am sa intreb si mecanicul de la scuter center ... am role de 8,5 si de la 30 la 50 e cam mort scuterica... poate va ajuta sa imi dati un sfat c arc se potriiveste... .. Ma refeream la singurul arc central mare.... trebuiesc schimbate si cele mici??
Posted 22 March 2009 - 10:27 PM
Simti ca patineaza cureaua si asta ar fi cauza acelui "cam mort de la 30 la 50" ? In cazul asta te-ar ajuta un arc mai tare. Dar e posibil ca atat sa poata duce scuterica.
Oricum, e greu de dat sfaturi asa pe nevazute. Asa pe net doar ne putem da cu parerea, sa-ti dam o idee etc. Astea trebuiesc testate la fata locului, pt ca ai sanse sa ajungi acasa cu un arc pe care dupa ce il pui scuterul sa-ti mearga la fel sau chiar mai rau.
Oricum, e greu de dat sfaturi asa pe nevazute. Asa pe net doar ne putem da cu parerea, sa-ti dam o idee etc. Astea trebuiesc testate la fata locului, pt ca ai sanse sa ajungi acasa cu un arc pe care dupa ce il pui scuterul sa-ti mearga la fel sau chiar mai rau.
Salută 2 roţi in trafic !
Posted 23 March 2009 - 11:12 AM
Cureaua patineaza la plecarea dp loc putin si sigur este de vina arcul ala .... Nushu cum sa fac ca sa aflu..... Am sa mai intreb mecanicul.
Posted 30 April 2011 - 06:27 PM
Montat si eu vineri 29.04.2011 la scuter centre set variator malossi si curea kevlar tot malossi!
Precizez ca arcul este de culoare alba.
Alta viata ... este exact ce mi-am dorit.
Precizez ca arcul este de culoare alba.
Alta viata ... este exact ce mi-am dorit.
Sign In
Register
Help

MultiQuote