Forum Scuter Club: Peugeot V-Clic - experiente si impresii written by bhp

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (24 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Peugeot V-Clic - experiente si impresii Puneti aici toate intamplarile voastre calarind acest scuter Rate Topic: ***-- 5 Votes

#41 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 14 April 2008 - 08:08 AM

Eu cred ca daca ai scoate limitarile mecanice si ai cumpara un CDI Sport cred ca o sa fuga tare ;)
我爱 速度
0

#42 User is offline   GLUE Icon

• vaselina
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:GUOBEN (scuter de criza)
  • Cilindree:ca mai toata lumea - 50

Posted 16 April 2008 - 09:50 AM

Am fost la Service Peugeot Rapide in IASI si
pt schimb ulei motor, ulei cutie, reglaj frane, verificare generala am dat 225RON :(

Nu stiu cat e in alta parte la un service autorizat Peugeot dar mi se pare exagerat de scump.

In IASI e singurul service autorizat Peugeot

#43 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Peugeot V-Clic
  • Cilindree:50

Posted 16 April 2008 - 10:34 AM

Asa sunt si in Bucuresti. Au niste preturi nesimtite si program de gravide (L-V 9.00 -18.00).
Pe deasupra, daca reclami ceva pe garantie il iau pe NU in brate si dau cu presupusul: "De unde stim noi ca nu s-a umblat la el?".
- Pt ca asa spun eu, tampitule, si daca descoperi ca s-a umblat poti sa acuzi nerespectarea conditiilor. :angry:
Eu i-am sunat o data si mi-au spus cele mai sus amintite (nu si partea a doua, dar asa-mi venea sa le zic).
0

#44 User is offline   Big Inu Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Kawasaki
  • Cilindree:600

Posted 17 April 2008 - 09:07 PM

Da asa este ! Cand e vorba sa repari ceva pe garantie toti se stramba si nu stiu cum sa zica ca nu intra in garantie dar daca stai altfel de vb cu ei.... cu o spagutza ceva...sa vezi cum schimba foaia .Oricum eu unul nu as lasa sa imi lucreze cineva la scuter care imi face treaba in scarba... <_< Am avut de schimbat zilele astea kitul de motor(piston , chiuloasa )si sa imi regleze carburatorul si ce crezi? pana la urma am ajuns pe la vreo 6 milioane:D
Asfalt Uscat!!!
0

#45 User is offline   panther01sb Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 30 April 2008 - 10:00 PM

cine ma poate ajuta si pe mine...am cumparta de curand un scuter peugeot v-clic....si nu stiu unde are limitatoarele....merge destul de bine dar mi se pare cam incet:))....timpul de la care l-am cumparat zicea ca are vreo 7 limitatoare...:)ps.vreau sa schimb uleiul de la motor,ce ulei sa pun??
0

#46 User is offline   GLUE Icon

• vaselina
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:GUOBEN (scuter de criza)
  • Cilindree:ca mai toata lumea - 50

Posted 30 April 2008 - 10:36 PM

La service-ul Peugeot iti pun:

La motor: 5W40 TOTAL Quartz 9000 (e vreo 28 lei/litru) se schimba la 5000Km
La cutie: TOTAL Transmission BV 75W80 (cam vreo 25 lei/litru) - dar iti trebuie doar 0.12l/schimb
asa ca iti ajunge pt toata viata scuterului - se schimba la 10000Km (cred ca asa e in carte :unsure: )

Eu le am pe V-Clic de ceva vreme si merg F.Bine
Am incercat si ELF Excellium LDX 5W40 dar s-a uzat repede la 1500Km era negru!! :(

Cat despre limitari principale:
- in CDI (iti taie scanteia la peste 5200- 5400rpm)
la mine functioneaza prost limitarea asta (am noroc :lol: )
la Clodius chiar merge si nu s-a cunoscut cand a taiat-o :(
- La variator -saiba de limitare, role

Secundare
- la toba : trebuie marita gaura de evacuare de la iesirea din cilindru (intrarea in toba)
- jicloarele de la carburator
- filtru de aer

Daca le rezolvi pe cele principale, cu putine ajustari la carb se duce spre 80Km/h
Dar peste 70 e cam instabil, mai ales cu 2 pe el!!!

#47 User is offline   Big Inu Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Kawasaki
  • Cilindree:600

Posted 30 April 2008 - 10:37 PM

View Postpanther01sb, on Apr 30 2008, 10:00 PM, said:

cine ma poate ajuta si pe mine...am cumparta de curand un scuter peugeot v-clic....si nu stiu unde are limitatoarele....merge destul de bine dar mi se pare cam incet:))....timpul de la care l-am cumparat zicea ca are vreo 7 limitatoare...:)ps.vreau sa schimb uleiul de la motor,ce ulei sa pun??

cred ca cel care ti-a spus ca are vreo 7 limitatoare a spus asa doar sa te faca sa crezi ca puterea lui e foarte redusa momentan.... are cel mult 3 limitatoare...
Asfalt Uscat!!!
0

#48 User is offline   Clodius Icon

• PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 02 May 2008 - 01:16 AM

La mine avea doar la variator. Nu avea nicio saiba. In schimb, pe variator (unde sunt rolele) avea un fel de tabla prinsa in 3 suruburi. Am dat-o jos, am montat totul la loc si acum prinde 60 km/h si la drum intins sau la vale 65-70 km/h.
In carburator nu avea nicio limitare si se pare ca nici limitarea electronica n-are efect, sau nu sesizez eu.

Acum parca are mai multa viata in el.
0

#49 User is offline   panther01sb Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 10 May 2008 - 11:00 PM

mersi f mult ptr informatii!mai am o nelamurire....uleiul la motor si cel de la cutie pe unde se baga???undeva in partea dreapta este un capac,un buson cu o joja de nivel ptr ulei...la ce se verifica uleiul cu acea joja?la cutie sau la motor?
0

#50 User is offline   Clodius Icon

• PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 10 May 2008 - 11:09 PM

Busonul acela este pt uleiul de motor. Vezi aici , aici sau aici
0

#51 User is offline   tehnics Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:KYMCO DINK 50 CLASSIC

Posted 11 May 2008 - 09:39 AM

Cam cat ar costa o toba sport ? Ca pe mine ma dispera ca are limitare in toba, si erau date niste gauri in ea ca sa mearga mai bine...dar scoate un sunet de ma dispera..
Scuterele sunt facute sa te descurci in trafic cu ele....nu sa incurci traficul
Scuterul meu
0

#52 User is offline   victor_vclic Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 21 May 2008 - 01:31 AM

Maine urmeaza sa fac revizia la 5000km. Daca e asa scump as prefera sa schimb uleiul acasa. Eu i-as fi rugat sa curete si carburatorul (oarecum preventiv). Credeti ca merita sa merg la service sau mai bine fac singur?
P.S. Ca fapt divers, Am cumparat o oglinda (se vinde si una singura, nu doar la set) de la reprezentanta de pe str. Vradesti, am dat 64 lei. Cam scumpa insa am preferat s-o iau pe aceasta pentru ca incercasem s-o inlocuiesc cu o oglinda din targ si nu se vedea - vibra. In plus, reda scuterului aspectul initial. Desi preturile sunt ridicate, personalul a fost amabil
27 Martie 1918 Unirea Basarabiei cu România
0

#53 User is offline   cheloo Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:PEUGEOT V-CLIC

Posted 21 May 2008 - 08:25 AM

Salut am un V-click de 1 an de zile am 9700 km cu el toti facuti aprox in bucuresti, pana in momentul de fata am mers cu limitatorul pe el pus dupa care l=am scos, probleme care le-am avut pana la 5000 de km nimic, dupa 5000 la 6600 s-a rupt cablu de kilometraj, am pus altul (700 de mii :0) lan 7500 s-a rupt cureaua (curea care era originala de la ei am dat si pe aia 130 de ron cu tot cu montaj ca era greu sa o pun eu ...) in fine la 9620 s-a rupt iar cablul de kilometraj nu mai vreau sa cumpar iar de la peugeot ca tot chinezesti sunt. Baietii de la service m-au asigurat ca peugeot v-clic e un scuter total chinezesc, pana acum a mers binisor de acum incep banii.. la 9620 am fost la revizia de 10000 Km cica si am lasat la peugeot 380 de ron pe ce?? Pe: o bujie, un filtru de aer,ulei 1l,placute frana fata,revizia prorpiu zisa(la care nu mi-a spalat carburator ca le-a fost lene)si cam atat , acum i-am scos si eu limita fuge dar cu o aceleratie mai slaba si de la 50 km in sus bate ceva ceva freaca nu stiu ce vreau sa imi iau o curea noua si un cablu de kilometraj imi poate zice cineva un magazin mai ieftin si cat de cat mai bun Multumesc !! Daca va mai pot ajutat cu ceva intrebari sunt la dispozitie..sal

View Postpanther01sb, on Apr 30 2008, 11:00 PM, said:

are limitator la transmisie nu este greu de dat jos are 3 suruburi dar trebuie sa vezi macar odata acolo unde este cureaua desfaci dai cureaua jos dai pinionul care pleaca din motor nu cel cu ambreiajul si imediat dedesupt e o chestie pe care scrie 50 rotunda prinsa in 3 suruburi .. ai grija acolo sunt galetii si niste bucse mici de plastic care este una 18 lei am rupt eu doua si la cat sunt de mici te ustura la buzunar ... deci spor la treaba...
Don't worry be happy
0

#54 User is offline   Clodius Icon

• PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 21 May 2008 - 09:09 AM

Victor, daca te duci la service Peugeot sa te astepti sa platesti cam 200-250 RON. Sa insisti sa-ti schimbe si uleiul de transmisie asa cum scrie in carte.
Reviziile sunt destul de scumpe asa ca hotaraste si singur daca vrei sa mai beneficiezi de garantie.

cheloo, vezi la scootermania.ro. si aici .Ei au scutere si piese de scutere chinezesti ieftine.
0

#55 User is offline   cheloo Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 21 May 2008 - 10:48 AM

Acolo plec chiar acum, am gasit cablu de kilometraj sa vad daca e bun. 100 de mii nu e mult ptr o tzeapa. Acum incercarea moarte nu are. Mersi ptr informatii...
Don't worry be happy
0

#56 User is offline   victor_vclic Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 21 May 2008 - 06:26 PM

@cheloo să ne spui cum funcţionează cablul. N-ai încercat să-l ungi sau să-i faci ceva astfel încât să reziste mai mult?

Am făcut revizia azi. Schimbat uleiul la motor şi la transmisie. M-a costat în jur de 150 ron. Amicii care au mai făcut revizia acolo mi-au spus că am scăpat uşor.

Pe de altă parte, aş vrea să cumpăr o nouă baterie că nu sunt mulţumit de aceasta. Caut undeva mai ieftin, nu mi-am permis s-o cumpăr de la ei.
0

#57 User is offline   victor_vclic Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 21 May 2008 - 06:37 PM

@cheloo, aş vrea să ung preventiv cablul de kilometraj. Cum să procedez?
0

#58 User is offline   cheloo Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 22 May 2008 - 08:07 AM

Am cumparat 2 cabluri de la ei pretul unui cablu este de 10 ron unul l-am pus pe scuter iar celalalt il tin de rezerva (cel putin 10 ron nu e chiar asa de mult) din cate se observa el are ceva ulei pe interiorul mansetei propriuzise care acopera cablul o singura problema in momentul de fata trebuie sa probez cablul cu un alt scuter ca nu mai merge mai mult de 65 de km/h si astia foarte greu (dupa pod) dar la banii astia este foarte bun.. savedem cat osa reziste.
Asta iarna m-i s-a blocat cablul de acceleratie dupa care l-am desfacut si iam pus lichid de frana sa pot sa il urnesc la putin timp s-a rupt nu stiu cauza da cred ca l-a afectat ceva ..
Din cate mi-au explicat baietii de la service peugeot cablul de kilometraj se rupe din cauza ploilor se uda apa intra la cablu(care este format dintr-un arc propriu-zis)rugineste si se rupe, cam asta e motivul..
Am zis mai sus am fost si eu la revizie acum 2 zile ls peugeot (service autorizat si am lasat 380 de ron)
Dar cum mi-au spus si baietii de la service, m-au sfatuit sa ii fac singur reviziile ptr dau propriu-zis banii degeaba,(un ulei fiind usor de schimbat,o bujile la fel, o curea, si de curatat pe ici pe colo -la transmisie etc)
Deci pentru 120 de ron care tii ia numai ptr revizie eu zic ca e un pret foarte mare
Don't worry be happy
0

#59 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 22 May 2008 - 04:23 PM

Am si eu o intrebare pentru posesorii de V-Click:Voi in CDI cate fire aveti?5 sau 6?Daca aveti 6,este cumva unul roz sau unul(50%rosu,50%negru)?
我爱 速度
0

#60 User is offline   victor_vclic Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Posted 23 May 2008 - 10:35 AM

O să mă uit eu astăzi şi-ţi spun câte fire.
De unde pot cumpăra carene ieftine?
0

• (24 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic