Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Amestecarea Uleiurilor In Motor De Scuter In 2 Timpi Mai are sanse sa "traiasca"?
Posted 21 September 2008 - 07:56 PM
Scuze daca e offtopic cu ulei si astea dar am bagat 5-30 combinat cu 10-40 la scuter(special oil cu castrol magnatec )si se comporta ciudat
Da rateuri cu fum negru, demaraj mare la viteza peste 50 da fum negru
Respect.
Da rateuri cu fum negru, demaraj mare la viteza peste 50 da fum negru
Respect.
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Avem urlete-n pistoane in loc de basi in portbagaj...:) (Oo\==OOOO==/oO)
Posted 21 September 2008 - 07:59 PM
Scoate tot uleiul ca nu costa o avere si pune un singur fel de ulei. Uleiurile nu se amesteca.
Va rog sa nu mai folositi pe aria tehnica titluri de genul "grav" "jale", "s-a stricat" etc. ci definiti macar pe scurt problema. In cazul de fata trebuia scris: "Probleme dupa amestecarea uleiurilor"
Din site-ul asta se presupune ca trebuie sa invete si altii, si e greu daca folosim asemeanea titliuri !
Va rog sa nu mai folositi pe aria tehnica titluri de genul "grav" "jale", "s-a stricat" etc. ci definiti macar pe scurt problema. In cazul de fata trebuia scris: "Probleme dupa amestecarea uleiurilor"
Din site-ul asta se presupune ca trebuie sa invete si altii, si e greu daca folosim asemeanea titliuri !
Omul cu adevarat bun este doar cel ce ar fi putut fi rau si n-a fost.
Posted 21 September 2008 - 08:03 PM
4t
Ma bag la Motul
Ok am inteles.
Sa traiti.
Ma bag la Motul
Ok am inteles.
Sa traiti.
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Posted 21 September 2008 - 09:24 PM
este vreo problema daca bag ulei peste cel existent deja la motoarele in 2t?????
am bagat castrol peste cel care il aveam inainte (nu stiu c marca e)
am bagat castrol peste cel care il aveam inainte (nu stiu c marca e)
Posted 21 September 2008 - 09:25 PM
Naspa. Cam nasol. Urat. 
Si acum on topic: dupa cum a spus si Mugur, nu se recomanda amestecul uleiurilor diferite la motoarele 4t. Reactiile pot fi de ordin chimic sau mecanic (am vazut cu ochii mei pompa de ulei infundata cu depozitul vascos rezultat in urma amestecului, sau infundarea rampei culbutorilor din cauza spumei).
Nu va zgarciti la 2 litri de ulei. Mai bine mai prost si schimbat mai des decat amestec.
Si acum on topic: dupa cum a spus si Mugur, nu se recomanda amestecul uleiurilor diferite la motoarele 4t. Reactiile pot fi de ordin chimic sau mecanic (am vazut cu ochii mei pompa de ulei infundata cu depozitul vascos rezultat in urma amestecului, sau infundarea rampei culbutorilor din cauza spumei).
Nu va zgarciti la 2 litri de ulei. Mai bine mai prost si schimbat mai des decat amestec.
Posted 21 September 2008 - 09:44 PM
La 2T mai e cum mai e. Pompa noastra e foarte simpla si daca uleiurile amestecate nu se descompun in precipitati, ai toate sansele sa mearga (mai ales daca nu erau cantitai aproximativ egale cand ai amestecat). Dar la 4T e mult, mult mai urat.
Posted 21 September 2008 - 09:48 PM
eu am bagat ulei castrol 250 ml si aveam cam 750 inainte din vechiul ulei
Posted 21 September 2008 - 09:52 PM
Cred ca pana acum erai cu motorul calat daca aveai ghinion. Asta daca nu ai facut asta si inca nu ai mers cu scuterul..
Posted 21 September 2008 - 10:05 PM
Amestecarea uleiurilor este un fenomen chimic. Deci nu tine de motor sau de mersul lui!
La 2T este mai mica sansa sa patesti ceva si tocmai am scris mai sus de ce. Nu cred ca aveai vreo sansa sa mergi 75Km cu un motor 2T fara ungere, deci poti sa dormi linistit.
La 2T este mai mica sansa sa patesti ceva si tocmai am scris mai sus de ce. Nu cred ca aveai vreo sansa sa mergi 75Km cu un motor 2T fara ungere, deci poti sa dormi linistit.
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote