Forum Scuter Club: Discutii Libere! written by Adytza

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (17 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Discutii Libere! Ca sa nu facem offtopic,discutam aici Rate Topic: ***** 1 Votes

#41 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 10 October 2007 - 07:22 PM

View Postflyingboy, on Oct 10 2007, 03:11 PM, said:

stai sa faci tu 20 si ceva de ani si sa vezi ca nu mai mergi 100% pe Sprinter de 50cc......si cand o sa te apuci de drumuri lungi si vezi ca trec pe DN pe langa tine toate rablele o sa te duci acasa si te bagi la scoala de soferi.....

iti dau dreptate ;) ,dar pana la 18-19 ani cred ca e bun scuteru
我爱 速度
0

#42 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip
  • Marca:Agility125-piese;Suzi GS500F-pe vine
  • Cilindree:125-500

Posted 12 October 2007 - 07:50 AM

asa este.....adolescenta e cea mai periculoasa varsta...imagineaza-ti ca sunt unii care la 18 ani au R1 ...chestia asta combinata cu teribilismul varstei se sfarseste de cele mai multe ori tragic...in urma raman familii si prieteni indurerati pe viata.....
0

#43 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip

Posted 12 October 2007 - 08:24 PM

ca ziceam de adolescentii pe motoare!: http://www.motocicli...?...144384&st=0
0

#44 User is offline   Le Beorz Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:Kymco agility 125
  • Cilindree:125

Posted 13 October 2007 - 12:41 AM

Flyingboy nu te lasa de scuter doar ca se amuzau cei de pe forumul celalalt de tine.Sincer imi pare rau de ghinioanele tale dar nu dispera ca se putea si mai rau.
Am facut in 2 luni jumate 1k km cu al meu si e ca nou si imi place f tare.Mai da o sansa la scutec!
"The texas oil man recognises a good oil from a bad oil.You just have to smell it." J.R.Ewing
0

#45 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip

Posted 14 October 2007 - 12:06 PM

asta cu amuzatul chiar ma lasa rece si oricum nu a zis nimeni mai nimic...a fost doar un link spre forumul de fata si intradevar 2-3 replici mai asa dar oricum asta nu are nici o importanta....ura si "sa moara si capra vecinului" ne caracterizeaza ca natie...cat despre scuter acum ce sa zic?!!....pana in martie e destul timp de reflectat...bani sa fie ca posibilitati sunt multe......
0

#46 User is offline   MODERATOR Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Group: Global Moderators

Posted 15 October 2007 - 06:36 PM

E, ce sa te faci ca nu stiu ce destepti isi dau cu presupusul... Noi ne vedem de ale noastre...
0

#47 User is offline   SCUTERCLUB Icon

• scutermaniac
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Marca:Kymco Grand Dink
  • Cilindree:200

Posted 16 October 2007 - 06:30 PM

Uite exact de-aia o sa ne lasam noi de scutere! Ce sa ne ne facem...

Oricum 3/4 din ei au vazut motoare la tv...
ScuterClub.ro - clubul scuteristilor!
0

#48 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip

Posted 17 October 2007 - 09:00 AM

treaba nu-i inca batuta in cuie...am comparat pe un site Burgman 400 cu GS500F....si conform site-ului Burgman-ul ar fi peste 500F....mai ales la touring sau fun..oricum pana sezonul urmator e timp destul de gandit....
0

#49 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 17 October 2007 - 09:36 AM

View Postflyingboy, on Oct 17 2007, 09:00 AM, said:

treaba nu-i inca batuta in cuie...am comparat pe un site Burgman 400 cu GS500F....si conform site-ului Burgman-ul ar fi peste 500F....mai ales la touring sau fun..oricum pana sezonul urmator e timp destul de gandit....

Burgmanu e calumea m-am uitat si eu la niste filmuletze pe youtube,suzuki gs500f e naspet ca nu are racire pe lichid,e cam nasol sa ai racire pe aer la motor de 500,cred ca se incalzeste ca naiba.
Oricum alegerea e a ta
我爱 速度
0

#50 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip

Posted 17 October 2007 - 02:49 PM

View PostAdytza, on Oct 17 2007, 09:36 AM, said:

Burgmanu e calumea m-am uitat si eu la niste filmuletze pe youtube,suzuki gs500f e naspet ca nu are racire pe lichid,e cam nasol sa ai racire pe aer la motor de 500,cred ca se incalzeste ca naiba.
Oricum alegerea e a ta

am vorbit cu proprietari de GS500F si cica nu se incalzeste..cand este ffffff cald ei ii dau jos carenele...ramane de vazut..
0

#51 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 17 October 2007 - 07:51 PM

View Postflyingboy, on Oct 17 2007, 02:49 PM, said:

am vorbit cu proprietari de GS500F si cica nu se incalzeste..cand este ffffff cald ei ii dau jos carenele...ramane de vazut..

Nu prea e logic :blink:,gandestete la fostul scuter ce nu se incalzea?inseamna ca sunt bine concepute, .id ala cu scootering nu il mai folosesti?
我爱 速度
0

#52 User is offline   alex_jupanu_bt Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca:aprilia sr replica
  • Cilindree:50

Posted 18 October 2007 - 01:38 PM

View Postflyingboy, on Sep 1 2007, 07:08 PM, said:

comunitatile de scuteristi sunt la inceput in Bucuresti......in alte orase mai mici sunt doar cativa prieteni (5-6) care se intalnesc.....obstacole sunt multe dar si satisfactii...

aici in bt s 3 sa fie ne distram de dimineata pana in seara(fugim de garda etc)
0

#53 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 18 October 2007 - 07:24 PM

View Postalex_jupanu_bt, on Oct 18 2007, 01:38 PM, said:

noi facem plimbari mai "lungi" 20-30 de km.Am zis lungi ca nu le facem prin oras aiurea.
Aveti grija cu garda nu prea e de glumit.Oricum cred ca e super fun sa fugi de alde garcea,da dupa ce ati scapat de ei 10-15min dardaie picioarele nasol rau :lol:
我爱 速度
0

#54 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip

Posted 19 October 2007 - 11:42 AM

View Postalex_jupanu_bt, on Oct 18 2007, 01:38 PM, said:

cu ce fugiti de garda?
0

#55 User is offline   Spelling Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca:Kymco Agility 50
  • Cilindree:50

Posted 19 October 2007 - 12:18 PM

Cu tot respectul, "fugim de garda" nu cred ca este un indemn de apreciat...

Gasesti multe distractii cu scuterul, nu cred ca de ilegalitati avem nevoie.
0

#56 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip

Posted 19 October 2007 - 05:03 PM

apropo de "garda" sa va zic o intamplare petrecuta ieri seara:am plecat de la servici si ma duceam spre casa...mai aveam putin pana acasa....in fata mea pe coltul strazii era o bodega...de acolo am vazut ca a iesit un cetatean ....saracu d abia se mai tinea pe picioare de beat ce era....vine spre mine si il vad ca da sa se urce in masina (masina lui-un Kadett)....la care nu m-am putut abtine si i am zis:"tu unde mortii m*** pleci cu masina,sa omori lumea pe strada,nu vezi ca d abia te mai tii pe picioare?!!!"..mi-am vazut de drum mai departe si prostu ce face...vine dupa mine si ma ia la rost:"ca ce gura m*** te bagi tu ,fu*** mortii m*** ,ce te f*** pe tine..si tot asa o tinea....el tot o tinea una si mare ca ce ii pun eu lui fiola ca ce treaba am eu...la care eu las geanta jos ma intorc la el si ii phoot 2-3 bucati in gura de-l umplu de bors.....l am sprijinit in cadere sa nu se loveasca draq la cap,mai faceam si puscarie pt un rahat din asta ...s-a ridicat pana la urma si tot cu masina a plecat......mai tarziu am coborat sa mi iau tigari si am trecut pe la Accidente usoare...si tocmai era acolo un cetatean mai mai sa dea in plans ca unu beat la volan a dat cu spatele si i-a "sifonat"masina....era tocmai betivu cu care ma intalnisem eu ca am auzit ca zicea de Kadett si era tocmai numaru ala care il luasem si eu....m am oprit si m-am oferit martor...oricum ce e bine ca politia l-a dat in urmarire si poate l-a prins chiar noaptea trecuta.....eu cand l-am vazut cat e de beat si ca da sa se urce in masina pur si simplu nu m-am putut abtine:m-am gandit ca poate nenoroceste un tanar cu motor/scuter sau poate o calca pe maica-mea sau gagicamea pe trecerea de pietoni....dragi scuteristi,trebuie sa ne scoatem de la naftalina simtul civic ca politia nu poate lupta singura....daca nu ne mobilizam noi -cetatenii- o sa ajungem sa ne f*** in gura ciorile pe strada.... :angry: :angry:
0

#57 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 20 October 2007 - 05:10 PM

View Postflyingboy, on Oct 19 2007, 06:03 PM, said:

apropo de "garda" sa va zic o intamplare petrecuta ieri seara:am plecat de la servici si ma duceam spre casa...mai aveam putin pana acasa....in fata mea pe coltul strazii era o bodega...de acolo am vazut ca a iesit un cetatean ....saracu d abia se mai tinea pe picioare de beat ce era....vine spre mine si il vad ca da sa se urce in masina (masina lui-un Kadett)....la care nu m-am putut abtine si i am zis:"tu unde mortii m*** pleci cu masina,sa omori lumea pe strada,nu vezi ca d abia te mai tii pe picioare?!!!"..mi-am vazut de drum mai departe si prostu ce face...vine dupa mine si ma ia la rost:"ca ce gura m*** te bagi tu ,fu*** mortii m*** ,ce te f*** pe tine..si tot asa o tinea....el tot o tinea una si mare ca ce ii pun eu lui fiola ca ce treaba am eu...la care eu las geanta jos ma intorc la el si ii phoot 2-3 bucati in gura de-l umplu de bors.....l am sprijinit in cadere sa nu se loveasca draq la cap,mai faceam si puscarie pt un rahat din asta ...s-a ridicat pana la urma si tot cu masina a plecat......mai tarziu am coborat sa mi iau tigari si am trecut pe la Accidente usoare...si tocmai era acolo un cetatean mai mai sa dea in plans ca unu beat la volan a dat cu spatele si i-a "sifonat"masina....era tocmai betivu cu care ma intalnisem eu ca am auzit ca zicea de Kadett si era tocmai numaru ala care il luasem si eu....m am oprit si m-am oferit martor...oricum ce e bine ca politia l-a dat in urmarire si poate l-a prins chiar noaptea trecuta.....eu cand l-am vazut cat e de beat si ca da sa se urce in masina pur si simplu nu m-am putut abtine:m-am gandit ca poate nenoroceste un tanar cu motor/scuter sau poate o calca pe maica-mea sau gagicamea pe trecerea de pietoni....dragi scuteristi,trebuie sa ne scoatem de la naftalina simtul civic ca politia nu poate lupta singura....daca nu ne mobilizam noi -cetatenii- o sa ajungem sa ne f*** in gura ciorile pe strada.... :angry: :angry:

de astfel de oameni sa te feresti,ehe la noi unu putoi cu o dacie a intrat pe o stradutza si a sifoat vreo 5masini
我爱 速度
0

#58 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip

Posted 20 October 2007 - 08:21 PM

nu ma feresc frate ..luna viitoare imi fac permis port-arma si ma apuc de curatenie...adica vezi pe unii ca-i dau in cap unei femei pe strada si treci mai departe...desigur ca sa te bagi tre sa ai si cu ce ,ca si ei sunt cu lame dupa ei si etc etc....
0

#59 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 October 2007 - 06:07 PM

salve oameni.
Sa va zic eu de aderenta,plimbare in seara asta mers nu am avut probleme am mai prins si portiune de apada nu a fost problema.Marea problema mi se par camionagii :angry: ,mi-e o frica incetinesc viteza dau semnal dreapta sa se duca ,nustiu daca procedez bine voi ce faceti in cazul asta?
我爱 速度
0

#60 User is offline   flyingboy Icon

• scuterist de baza
  • PipPipPip

Posted 02 November 2007 - 10:45 AM

am si eu o rugaminte...daca vedeti pe net sau auziti prin cartier sau pe la "baietasi" de un chilipir..mai exact un scuter First Bike de 125 cc va rog sa-mi dati PM.....
0

• (17 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic