Forum Scuter Club: Intrebari Despre Tobe Sport written by dezkreator

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (4 Pages)
  • +
  • « First
  • 2
  • 3
  • 4
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Intrebari Despre Tobe Sport Rate Topic: -----

#61 User is offline   sandu07 Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:malaguti f15 firefox
  • Cilindree:70

Posted 23 March 2009 - 10:05 AM

View PostPushtiuNRG, on Mar 15 2009, 06:25 PM, said:

pentru aia 120km/h probabil ai schimbat grupul transmisiei. cred ca te referi la faptul ca merge mai bine cu toba stock, pentru ca ai un demaraj mai bun cu ea. sunt convins de asta, insa toba sport iti creste puterea motorului, la turatii mai mari. crezi ca degeaba au inventat astia tobele sport? dupa ce pui o toba sport, e necesar sa setezi si transmisia corespunzator. si admisia si carburatorul.

da stii tu ceva :) intradevar am schimbat grupul primar,am montat un malossi de 13/44 fata de 13/52 cel stock si repet daca imi mere destul de tare cu toba stock(nu e limitata) nu cred ca o sa mai montez toba sport pentru ca sunt foarte multumit de toba stock si da are demaraj pentru ca motorul i-a puterea din culpu cu toba asta nu din turatie
si eu la viteze de 100+ simt ca nu mai are putere de evacuare si urca greu peste 100 dar nu merg cu suta plus foarte rar il alerg cu 100-100+ ma limitez la 80-90
0

#62 User is offline   Ciprian-yamaha Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Kinroad(supraalimentat)
  • Cilindree:80

Posted 23 March 2009 - 10:33 AM

Daca as cumpara un Leo Vince Scoot l-as lua doar pentru sound?
Daca scot o sita are cam acelasi efect?
Oricum astept testul lui Cap0ne.
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Avem urlete-n pistoane in loc de basi in portbagaj...:)
(Oo\==OOOO==/oO)
0

#63 User is offline   stomyy Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:Gillera Runner
  • Cilindree:125 vx

Posted 23 March 2009 - 01:01 PM

salut! am toba leo vince zx montata pe scuter! ieri m-am intalnit cu un prieten...care are acelas tip de toba!numai ca a lui se aude de parca ar fi un motor.....! mi-a aratat ce ia facut: a desfacut cele 3 suruburi cu care e prins capatul acela intors...(pe care scrie ZX) si a scos toba respectiva! in ea are un fel de vata rasucita in forma de spirala...!a scos vreo 2 cm din acea vata si a montat totul la loc! rezultat! la 60 la ora sunet uimitor! mi-a spus ca nu influenteaza in nici un fel consumul...! a mai facut cineva asa ceva? msPosted Image
0

#64 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 23 March 2009 - 04:52 PM

Din cate stiu rolul vatei din toba asta este,reducerea zgomotului.
我爱 速度
0

#65 User is offline   stomyy Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:Gillera Runner
  • Cilindree:125 vx

Posted 23 March 2009 - 06:39 PM

am efectuat astazi operatiunea! am desfacut doar cele 3 suruburi din capat! am scos o parte din vata respectiva! se aude super belea.......! ffoarte pronuntat mai ales cand accelerez.......scol toate neamurile cand trec pe strada...! va recomand si voua,mai ales ca se poate pune inapoi oricand revenind la zgomotul obosnuit!bafta!
0

#66 User is offline   wolf1869 Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • Marca:Aprilia SR LC

Posted 28 March 2009 - 08:18 AM

Ce toba sport imi recomandati pentru un Aerox din 2004?Nu conteaza producatorul dar totusi vreau un raport pret/calitate cat de cat decent.
Multumesc si Asfalt Uscat!
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
0

#67 User is offline   Ciprian-yamaha Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Kinroad(supraalimentat)
  • Cilindree:80

Posted 28 March 2009 - 08:24 AM

Leo Vince ZX,Gianneli Reverse :)
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Avem urlete-n pistoane in loc de basi in portbagaj...:)
(Oo\==OOOO==/oO)
0

#68 User is offline   sandu07 Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:malaguti f15 firefox
  • Cilindree:70

Posted 28 March 2009 - 08:56 AM

View Postwolf1869, on Mar 28 2009, 08:18 AM, said:

Ce toba sport imi recomandati pentru un Aerox din 2004?Nu conteaza producatorul dar totusi vreau un raport pret/calitate cat de cat decent.

De la gianelli ar fi modelul next sau extra parca,reverse e mai scumpa leo vince tt e ok lazer,tehnigaz ca marci,chiar nu stiu depinde ce alegi tu acum
0

#69 User is offline   ALeXF12 Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:Malaguti F12
  • Cilindree:100

Posted 28 March 2009 - 11:33 AM

View Postwolf1869, on Mar 28 2009, 09:18 AM, said:

Leovince ZX, Arrow Extreme.
F12 - Dibolu electro-casnic
0

#70 User is offline   RaM llXll Icon

• Nou venit
  • Pip
  • View gallery
  • Marca:Yamaha
  • Cilindree:50

Post icon  Posted 15 July 2009 - 01:39 PM

Salutari,as avea si eu nevoie de niste sfaturi.Am un Yamaha JogR 50cc din 2007, si nu am absolut nimic modificat la el, si m-am gandit sa ii pun o tobasport, din cate am inteles pentru scuteru meu mi sar potrivi Giannelli Shot, si sunt curios daca merita investitia si cam cu cat s-ar imbunatati scuterul si daca pe langa toba ar fi obligatoriu sa ii mai schimb ceva. Multumesc !

Attached File(s)

• Attached File  458.jpg (26.44K)
    Number of downloads: 30

0

#71 User is offline   Nitro Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:YAMAHA AEROX
  • Cilindree:49

Posted 31 July 2009 - 11:21 PM

Asta am gasit pe site-ul glianelli.

The “Extra” line of exhausts is a of high quality product with an excellent quality/price relationship. It is homologated according to EEC parameters and is made for all models. Its main body is built according to the most sophisticated robotic M.I.G. welding process. A perforated counter cone specifically designed to enhance the exhaust’s performance is placed inside in order to obtain the best performance possible for a street legal exhaust. The exhaust’s terminal is reversed. The silencer is made of carbon and has a chromed end cap and tail pipe. These details give the exhaust an aggressive and sporty look, whilst maintaining the level of noise emissions within the limits established by European laws. The replacement of stock transmission springs and rolls , for only some models, with the ones included in the exhaust kit, will further enhance the scooter’s performance.

Our new exhaust line for scooters called NEXT (with street-legal EEC homologation), is characterized by its excellent performance and it acceptable price. The body is made using a hydraulic press and special moulds and is welded together by robots using the M.I.G. technique. Externally, the exhaust is protected by the same transparent varnish used in superbike competition. The exhaust is completed by an efficient silencer in glazed aluminium with a chromed end.

The “Reverse” exhaust series are new exhausts developed by Giannelli’s R&D department to offer a technologically advanced scooter exhaust. All “Reverse” exhausts are homologated according to EEC parameters. It has a handcrafted body and a silencer made of stainless steel covered by a Kevlar shell. The main body of the exhaust is made of special steel 10/10, and welded using the oxyacetylene process. It contains a perforated counter cone covered with sound absorbent material specifically made to guarantee maximum performance and contained noise emissions. The look of the system is clearly aggressive and racing provided by the transparent protective paint which doesn’t hide the welding and the colour of the material used. The replacement of stock transmission springs and rolls , for only some models, with the ones included in the exhaust kit, will further enhance the scooter’s performance.

The “Shot” series is Giannelli Silencer’s state of the art line of racing exhausts. These exhausts are designed to improve the performance of all scooters with modified cylinder group and upgraded carburettor. They are composed by a handcrafted expansion body assembled using oxyacetylene welding processes, and by a reversed silencer made of carbon fibre. The exhaust is made of high quality steel which makes it very resistant while reducing its weight of about 60% compared to the scooter’s stock exhaust. All the components of these exhausts are handcrafted in order to guarantee maximum care to all the details.

Din ce am citit reiese ca Extra si Reverse sunt facute pentru a oferi performante pentru setul de 50 si Shot-ul este construit pentru scutere modificate.
Am un Yamaha Aerox cu setul original de 50 cmc. Voi ce tobe imi recomandati pentru performante cat mai bune?
Scuter tuning is not a crime.
0

#72 User is offline   Aly Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner SP '08 modificat

Posted 01 August 2009 - 07:54 PM

pentru 49 cel mai bun calitate\pret e Giannelli Extra 11.000 ture fara probleme.
0

#73 User is offline   PushtiuNRG Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Piaggio NRG Power DD
  • Cilindree:70 SuperCharged

Posted 01 August 2009 - 08:47 PM

Pentru motoare de 50cc avem cam asa:

1. Giannelli Extra - varianta mai ieftina si cu performante bune. Singurul punct slab ar fi calitatea manufacturii silencerului (invelisul de carbon nu sta locului, si "scuipa" benzina nearsa pe la imbinari). Recomand varianta cromata, datorita faptului ca nu rugineste si din experientele mele, crom-ul este aplicat bine si nu se exfoliaza / arde.

2. Giannelli Reverse - varianta mai scumpa si putin mai performanta (oficial, mareste puterea motorului cu 0,5 cai, comparativ cu Giannelli Extra). Din cauza formei silencerului (mai subtire si mai lung decat la Giannelli Extra) produce un sunet mai subtire decat cea mai sus mentionata.

Punct SLAB la Giannelli: ZGOMOT mare!

3. LeoVince HandMade TT - varianta mai ieftina si cu performante bune. Toba echivalenta pt Giannelli Extra, mai putin zgomotoasa, insa mai putin "aratoasa". Nu exista varianta cromata.

4. LeoVince HandMade ZX - arianta mai scumpa si putin mai performanta. Toba echivalenta pt Giannelli Reverse, mai putin zgomotoasa. Exista si varianta cromata.

MARE ATENTIE LA CODURI! CUMPARATI CE VI SE POTRIVESTE!

Scriu doar despre aceste doua brand-uri, intrucat doar pentru cele doua exista importatori oficiali in Romania. Produse bune au Stage 6, dar oficial nu "aduce" nimeni. Restul e cancan!
Vrei să-mi sugerezi ceva? Cheamă 'ntăriri!
0

#74 User is offline   Aprilia_SR50 Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:Aprilia SR 50

Posted 22 April 2010 - 09:01 PM

ce toba miati recomanda pentru setul polini sport 70cc
nu vreau una polini pentru ca sunt scumpe
vreau ceva bun si sa dea putere scuterului
MY SCOOTER APRILIA SR50
CLIENTUL PLATESTE TRANSPORTUL!!!