Forum Scuter Club: Bucse Suport Motor Pe Sasiu written by alex emanuel

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bucse Suport Motor Pe Sasiu sparte Rate Topic: -----

#1 User is offline   alex emanuel Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:Benzhou YY50QT
  • Cilindree:80cc

Posted 03 October 2008 - 06:14 PM

astazi inainte sa ies cu scuterul la o plimbare ca era vreme frumoasa , am verificat putin rotile sa fie in regula si am observat ca roata de pe spate se misca cu tot cu motor, am desfacut surubul suportului de motor de pe sasiu si am gasit bucsele sparte , adica s-a desprins cauciucul acela de pe ele si din cauza asta se misca roata in stanga si in drepata cu tot cu motor. Vreau sa le schimb dar nu stiu ce dimensiuni au , daca a mai avut cineva problema asta sau stie dimensiunile bucselor rog sa posteze. mersi
Ai grija de obiceiurile tale pentru ca vor fi caracterul tau...
0

#2 User is offline   smartmotor Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:QT 16, cu 139QMB
  • Cilindree:50+++

Posted 03 October 2008 - 06:48 PM

Dimensiunile bucselor (cred ca am inteles despre care vb) sunt:
28mm exterior
10mm interior
20mm lungime

Sunt verificari normale ce ai facut tu, din pacate nu sunt verificate de prea multi....
Instabilitatea este mare in momentul in care aceste bucse se uzeaza.
Iti recomand si verificarea amortizorului de cauciuc (o bucsa groasa) care "leaga" suportul motor de sasiu.

Iti multumesc ca ai grija de tine !
Vand alarme, kituri de tuning pentru patru timpi pe aer. Astazi nu sunt rau, da' se poate schimba oricand....
0

#3 User is offline   alex emanuel Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 03 October 2008 - 07:23 PM

Mersi smartmotor o sa ii dau dimensiunile lui tata sa imi caute maine bucsele.
Mi-am invatat lectia , inainte sa plec cu scuteru il verific putin.
Weekend placut!!!
0

#4 User is offline   scr33ky Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:kymco grand dink
  • Cilindree:50

Posted 09 October 2008 - 06:25 AM

bucsa pentru suportul de motor este aproximativ identica .. cu BUCSA DE CREMALIERA de DACIE 1300 sau CN 94-96
te duci la un magazin de piese de dacie... ii dai vanzatorului bucsa ta si stie ce sa iti dea cumperi bucsa costa cam 10-15 roni ....bucata ....si o pui pe polizor un pic trebuie sa iei din ea cam 2-3 milimetri e putin mai lata decat aia originala a ta

stiu asta sigur pt ca am 2 scutere un gopop zip .. chinezarie.. si un kymco am 7 ani in carca de reparatii motoscutere iar la ce i-am facut eu la chinezeria mea ... au ramast tampiti si s-au crucit cand le-am dat poze si explicatii pe pe forumul thaishanlovers.org
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
0

#5 User is offline   catalinmihai2007 Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca:first bike TURBO 80cc

Posted 24 October 2008 - 10:36 PM

Salutare am si eu o problema cu bucsele de la bascula, am un scuter first bike model turbo si are bucsele varza,am comandat la magazinul FB de la mine din oras bucse bascula care sunt de 30mm la exterior si 10 mm interior si mi-au trimis bucse carter care au 28mm si sunt mai scurte. stie cineva la ce marca de masina pot sa gasesc asemenea bucse? multumesc anticipat
0

#6 User is offline   catalinmihai2007 Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca:first bike TURBO 80cc

Post icon  Posted 25 October 2008 - 02:34 PM

am rezolvat am fost la un magazin unde aveau piese de camioane si tractoare si am gasit bucsile care-mi trebuiau, problema e ca au la interior 14 mm si mie imi trebuia diametrul de 10 dar am scos din bucsile vechi teava interioara care a intrat presat in interiorul celor noi, am asigurat-o cu 3 puncte de sudura si gata B)
merge perfect si s-a indreptat si roata, mai bune de zece ori decat bucsile din guma de sters ale celor de la first bike
0

#7 User is offline   alexu Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Yamaha Aerox,replica Rossi 2008
  • Cilindree:cat vreau eu,atata am

Posted 25 October 2008 - 02:37 PM

pana la urma tot treaba romaneasca iese cum trebuie:D
S-a dus furia rosie,nu mai este
Am rămas cu furia albastră
0

#8 User is offline   alex emanuel Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 25 October 2008 - 06:54 PM

si eu am rezolvat problema cu bucse de cremaliera de Dacia 1300 :lol:
mersi scr33ky pentru sfat

This post has been edited by Clodius: 26 October 2008 - 02:06 PM

0

#9 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Derbi Hunter
  • Cilindree:8000

Post icon  Posted 19 December 2008 - 09:36 AM

va rog mult de tot daca stie cineva ce diametru interior si exterior au bucsile de la chinezoaice la furca spate..am nevoie de diametre ca sa le schimb si nu am scuteru aici :( pls pls pls eu am unele cu diametru interior12 mm si exterior 25...or fi bune?
votca, gin tonic, wiski, bere...si..cam tot ce nu beau io, va doresc voua sa beti..nah
0

#10 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic
  • Cilindree:50

Posted 19 December 2008 - 09:58 AM

Cred ca vorbim aproximativ de acelasi scuter asa ca nu era nevoie decat de un search si nu de deschiderea unui topic nou, dar ce-as mai face eu daca n-ar fi cei ca voi, nu?

This post has been edited by Clodius: 19 December 2008 - 10:01 AM

0

#11 User is offline   crysswald Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Derbi Hunter
  • Cilindree:8000

Posted 19 December 2008 - 10:17 AM

:D iar am gafat...fir-ar al dragostei de treaba..nu ma prostii fac...am imputit iar forumu cu un nou topic ba da ce tampit mai sunt...am intrebat de huatian...nu stiu daca e acelasi model..am presupus ca sunt identice cu cele de gopop deoarece ca si carene sunt la fel si ca dimensiuni (aparent..adevarul nu il stiu in privinta asta) dar ma rog..poate pentru asta sunt moderatori pusi...sa urmareasca ce fac cei ce posteaza si unde posteaza..altfel ce ai face toata ziua? :P
votca, gin tonic, wiski, bere...si..cam tot ce nu beau io, va doresc voua sa beti..nah
0

#12 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Zhongyu Fortuna 110

Posted 02 April 2009 - 09:10 PM

Am o intrebare care nu prea am inteles-o.
Toate bucsele de la suport motor sunt la fel ? nu cele din interiorul suportului, zic de cele exterioare.
Eu am 2 bucse de 24x10, unde sunt bune aceste bucse, la suport motor sau suport cadru ?
Mai imi trebuie 2 bucse dar de care, tot 24 sau 20 exterior ?
Cineva mia zis ca toate sunt la fel, alti ca sunt de 20 la motor si 24 la cadru...
Nu vreau sa desfac motorul degeaba si sa vad ca nu merg.
La mine sunt duse bucsele de la motor, cele de la cadru sunt bune, nu se misca roata in stanga si dreapta asa tare, dar cand misc de scuter de vede ca se misca si din bucse, sunt moi cred. La curbe nu prea am stabilitate.
0

#13 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 03 April 2009 - 05:55 PM

Daca imi trebuie alte bucse acolo de 20 exterior, poate cineva sa imi trimita prin posta 2 bucse? Nu am gasit deloc in galati, nici la piese auto, nu sunt bucse de 20 exterior.
0

#14 User is offline   Geoopsy Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Frist Bike-TORNADO (FB50QT-9C )
  • Cilindree: (139QMB) 80

Posted 03 April 2009 - 08:16 PM

Cele 2, care le ai cumparate, sunt perfecte. Se potrivesc...

Attached File(s)

0

#15 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 03 April 2009 - 09:35 PM

Da asa e. Am cautat si mam mai luminat putin ;)
24 la motor si 28 la cadru... Asa am inteles
0

#16 User is offline   cheloo83 Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:Piaggio Typhoon

Posted 15 July 2010 - 12:44 AM

sal am o problema si nu pre inteleg am tot citi dar nu se prinde de mine faceti-ma sa inteleg am u scuter typhoon probleme la fel roata cu tot cu motor nu sta pa mijloc. Ce bucse imi trebuie mai exact sa spun ca pe motor sunt 2 mai subtiri si pe suportul motorului de cadru ii doar una sau asa am vazut io intrebare care cum imi trebuie si ceva idei sa imi dati va rog

Multumesc

P.S era sa uit Cum le scot??
0

#17 User is offline   godfather Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 15 July 2010 - 10:57 AM

La mine la Piaggio Skipper buscsele arata altfel.Si eu am avut aceiasi problema si am rezolvato pana urma,am facut bucsele din teflon la strung si acum sta fix.
0

#18 User is offline   sprinterFb Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca:yamaha aerox

Posted 06 October 2010 - 09:37 PM

am un Yamaha Aerox ma intereseaza si pe mine ce dimensiuni au bucsile la bascula motorului?
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users