As mai avea o intrebare, e normal cu 2 pe scuter sa traga mai greu, adica drum drept mai mult de 55 km/h nu vrea, la deal mare si lung cam 20-25 km/h, persoana a doua nu e asa slaba nici grasa cam aproape 80 kg si eu 70 kg. Dar in manual spune recomandat 150 kg si maxim admis 250 kg, la ce se refera oare ? Sau asa trebuie sa fie la un scuter in 4T de 49 cmc ? Mentionez ca singur urc dealul cu 30-35 km/h deal mai lung si cam 40 km/h deal scurt si drum drept 65-70 km/h, demaraj are destul de bun pentru un scuter in 4T (si eu ma mir doar am avut si scuter in 2T) nu consuma ulei nu scoate fum merge frumos motorul, (mai vibreaza el asa dar... ) nu ca la inceput, dar la 6400 km ce sa ii ceri si merg zilnic 50-60 km zi. Numai la a doua persoana (depinde si de persoana) merge foarte greu.
Ma gandeam la kit-ul de 63 cmc dar sa fie ceva diferenta de 49 cmc ca alfel il pun degeaba, poate schimb si jiglorul. Cineva imi zicea sa pun de 80 cmc, dar nu as vrea ca trebuie sa schimb mai multe piese si uzura mai mare si se cunoaste mai bine la zgomot un 80 cmc decat 63 cmc, nu vreau sa fac omologare, ca in viitor o sa am permis si o sa imi iau ceva mai mare, dar pana imi iau...