Forum Scuter Club: Uzuri La Scuter Chinezesc written by LaurX82

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Uzuri La Scuter Chinezesc Intrebari Postate Aiurea Rate Topic: -----

#1 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Marca:Zhongyu Fortuna 110

Posted 04 October 2008 - 09:52 PM

La un scuter chinezesc baotian cam ce se uzeaza la 5000 km ? Cureaua o stiu ca e cam uzata, role cred ca sunt si ele, dar restul ce ar mai putea fi uzat, ce trebuie sa mai verific sa schimb ? Eu cu scuterul merg cam in forja 60-65 km/h timp lung cam 15 km incontinu si am si un deal de 1 km care merg cu 30-35 km/h, mai dau si 70km/h dar nu mult timp si rar.

Si mai am o intrebare, cand reduc de acceleratie si ii dau iara gas parca se ineaca putin timp si dupaia are un demaraj puternic dar intarziat putin, cateodata imi place asa, dar sa nu afecteze la consum sau altele.

Si o segmentare la cat ar trebui sa fac la 10.000 km oare ?

This post has been edited by Clodius: 05 October 2008 - 09:30 AM
Reason for edit:: Topicul trebuie sa aiba un titlu relevant din care se poate intui continutul acestuia

0

#2 User is offline   rockaru Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca:Aprilia Leonardo 125
  • Cilindree:125

Post icon  Posted 18 October 2008 - 04:45 PM

nu stiu unde sa postez asta , asa ca o pun aici: mare necaz mam busit intrun Mercedes(...) ma rog, si am nevoie de un capacel de pe ghidon care mi sa spart la impact, care ma poate ajuta cu un capacel asemanator, nu conteaza daca are alta culoare, sau de unde sa il cumpar as fi recunoscator. Multumesc

Attached File(s)

0

#3 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 18 October 2008 - 05:33 PM

Nu cred ca gasesti capacel din ala, doar sa pui o cutie cum ai in dreapta de lichid de frana, doar asa de forma :)

Ai dat o ideie cum sa imi pun un ceas la scuter :)
0

#4 User is offline   cheloo Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:PEUGEOT V-CLIC
  • Cilindree:50

Posted 18 October 2008 - 06:38 PM

Cosx nu o sa prinzi 10000Km in felul asta daca mergi numai cu 65-70
Ma mira faptul ca te-a tinut atat setul motor
Rolele sunt bune la 5000 Km le schimbi la 10000
Schimba uleiul neaparat
Treaba cu inecatul e de la aer mai oprestei aerul din carburator ca nu se face amestecul cum trebuie
Cel putin asa ai explicat tu sau poate sa fie de la ambreiaj ca ii faci frana de motor si pana cupleaza sta putintel
Don't worry be happy
0

#5 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 18 October 2008 - 06:56 PM

Uleiul il schimb in jur de 1200-1400 km, cureaua era varza ii lipsea 2 dinti, am schimbat-o fara sa desfac piulita ca nu am putut, mai am rolele dar daca spui ca pana la 10000 km sunt bune nu ma grabesc sa le schimb.
O data iam dat numai 70-65 km/h cam 20 km ca era noapte si vream sa ajung acasa, nu are inca nimic. :) Eu mereu merg in viteza cu el, nu am rabdare sa merg cu 40 50 km/h, dau cat merge :)
Dau de permis si daca iau un motor mai mare ii dau max si la ala :)
0

#6 User is offline   cheloo Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:PEUGEOT V-CLIC
  • Cilindree:50

Posted 18 October 2008 - 07:08 PM

Pai nu ai rabdare pe banii tai ca asa se duce dracii din el
Segmenti, chiulasa curele variator ambreiaj etc
Don't worry be happy
0

#7 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 18 October 2008 - 08:37 PM

Nu sunt bani, pentru ce muncesc, se gasesc piese :) Nu am rabdare ca eu cand plec de la munca nu stiu cum sa ajung acasa sau in alte parti unde am treaba si timpul e scurt. Daca ma mai tine inca 5000 km (acum am 5800) sunt f. multumit de scuter la cati bani am dat pe el, unul la sh nu ma tinea asa.

In viitor as pune un kit de 63 cmc dar nu stiu daca merita, nu de 80 cmc.
0

#8 User is offline   Geoopsy Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Frist Bike-TORNADO (FB50QT-9C )
  • Cilindree: (139QMB) 80

Posted 18 October 2008 - 09:04 PM

View Postcosx25, on Oct 4 2008, 10:52 PM, said:

1 ... cand reduc de acceleratie si ii dau iara gas parca se ineaca putin timp si dupaia are un demaraj puternic dar intarziat putin, cateodata imi place asa, dar sa nu afecteze la consum sau altele.

2 ... Si o segmentare la cat ar trebui sa fac la 10.000 km oare ?

1 daca se intampla cand acul vitezometrului e la +45km/h, aceea e singura semi-limitare a acestui model. Este din carburator si nu incerca sa scapi de ea ptr. ca la urmatoarea inspectie sau un eventual RAR Mobil, va conta.

2 Eu am deja 10000 de Km si nu este nevoie.Si stilul de condus este Idem'! ;)
0

#9 User is offline   GLUE Icon

• vaselina
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:GUOBEN (scuter de criza)
  • Cilindree:ca mai toata lumea - 50

Posted 18 October 2008 - 10:06 PM

View Postrockaru, on Oct 18 2008, 04:45 PM, said:

nu stiu unde sa postez asta , asa ca o pun aici: mare necaz mam busit intrun Mercedes(...) ma rog, si am nevoie de un capacel de pe ghidon care mi sa spart la impact, care ma poate ajuta cu un capacel asemanator, nu conteaza daca are alta culoare, sau de unde sa il cumpar as fi recunoscator. Multumesc

Pai eu cred ca problema e ca si rezolvata. :)

Monteaza ceasul in gaura, cu inclinatia necesara si cu prinderea pe dedesubt. Adica prin carena de la far.
Restul gaurii bagi chit auto cu fibra de sticla si cu putina munca (slefuit, vopsit, etc) vei avea ceva original si foarte functional ;)

#10 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 19 October 2008 - 09:09 AM

@rockaru: sau poti face un capacel din plexic care sa-l prinzi cu 2 surubele sau silicon transparent. Daca-l montezi pe interior nu o sa se vada daca e taiat mai urat :)
0

#11 User is offline   @llex Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:first bike
  • Cilindree:50cmc

Posted 23 October 2008 - 06:56 PM

Asa am patit si eu cu al meu ,si nu a trebuit decat sa reglez amestecul :P
0

#12 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 25 October 2008 - 06:35 PM

Daca as pune la scuterul meu un kit de 63 cmc ce trebuie sa mai schimb la scuter, trebuie si toba, cureaua, carburatorul sau numai jigler-ul ? Si se merita schimbarea, barim o sa traga mai bine cat de cat ? Nu vreau de 80 cmc ca nu cred ca o sa reziste scuterul mult timp cu acest kit plus ca trebuie sa schimb mai multe piese si nu vreau sa fac avion din scuter, cat de cat sa traga la deal mai bine, sa merg cu 2 persoane mai bine.

Am vazut la smartmotor acest kit de 63 cmc, il rog poate imi spune el mai multe detalii.
0

#13 User is offline   @llex Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:first bike
  • Cilindree:50cmc

Posted 02 November 2008 - 03:21 PM

pentru un kit de 63 nu trebuiesc prea multe schimbate.....piston ,segmenti si cilindru....nushu dak cilindru se poate aleza pana la 63cc depinde cat de gros este ...orikum astea sunt. ;) bafta.. dak stie careva mai multe va rog postati.
0

#14 User is offline   Ciprian-yamaha Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Kinroad(supraalimentat)
  • Cilindree:80

Posted 02 November 2008 - 05:55 PM

:D alex ce mai trebuie schimbat nu cu ce vine el :)
Da ar fi bine o toba un jigler marit,o sa se simta diferenta.
Spor.
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Avem urlete-n pistoane in loc de basi in portbagaj...:)
(Oo\==OOOO==/oO)
0

#15 User is offline   mihai_iulyan Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:JONWAY(Speed Edition)
  • Cilindree:49,5

Posted 02 November 2008 - 06:32 PM

Editat:

Mihai eu zic sa te abtii cu asemenea sfaturi de majorat gauri care intra in cilindru.
Evident nu stii ce spui si gasesti pe unu de face ce zici tu!

V-am zis si va repet, terminati cu asemenea sfaturi pe aria de mecanica.
Dati sfaturi la discutii generale, despre femei, bere si ce o mai trebui.

This post has been edited by Mugur: 02 November 2008 - 06:39 PM
Reason for edit:: sfaturi aiurea date

0

#16 User is offline   Ciprian-yamaha Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 02 November 2008 - 06:35 PM

Mihai Iulian intreaba pe cine vrei,o evacuare mai mare,un carburator de 19,21,o curea in cazul in care cea originala este uzata face minuni.
:)

Segmentarea o faci atunci cand consuma ulei,nu mai trage.
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
(Oo\==OOOO==/oO)
0

#17 User is offline   mihai_iulyan Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 02 November 2008 - 07:00 PM

View Postmihai_iulyan, on Nov 2 2008, 06:32 PM, said:

Editat:

Mihai eu zic sa te abtii cu asemenea sfaturi de majorat gauri care intra in cilindru.
Evident nu stii ce spui si gasesti pe unu de face ce zici tu!

V-am zis si va repet, terminati cu asemenea sfaturi pe aria de mecanica.
Dati sfaturi la discutii generale, despre femei, bere si ce o mai trebui.

ma refeream la gaura de la toba care se prinde pe cilindru cu 2 suruburi pe cilindru.
decat capatul acela
In femei si in frane sa nu crezi niciodata
0

#18 User is offline   Ciprian-yamaha Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 02 November 2008 - 07:02 PM

Aceea e prinderea si nu are nicio treaba cu kitul de 63 ,omul a intrebat daca mai e nevoie de altceva pentru kit.
Of of si-un cartof.
(Oo\==OOOO==/oO)
0

#19 User is offline   mihai_iulyan Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 02 November 2008 - 07:03 PM

scuze nu am inteles eu bine
ma scuzati
In femei si in frane sa nu crezi niciodata
0

#20 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 02 November 2008 - 08:17 PM

As mai avea o intrebare, e normal cu 2 pe scuter sa traga mai greu, adica drum drept mai mult de 55 km/h nu vrea, la deal mare si lung cam 20-25 km/h, persoana a doua nu e asa slaba nici grasa cam aproape 80 kg si eu 70 kg. Dar in manual spune recomandat 150 kg si maxim admis 250 kg, la ce se refera oare ? Sau asa trebuie sa fie la un scuter in 4T de 49 cmc ? Mentionez ca singur urc dealul cu 30-35 km/h deal mai lung si cam 40 km/h deal scurt si drum drept 65-70 km/h, demaraj are destul de bun pentru un scuter in 4T (si eu ma mir doar am avut si scuter in 2T) nu consuma ulei nu scoate fum merge frumos motorul, (mai vibreaza el asa dar... ) nu ca la inceput, dar la 6400 km ce sa ii ceri si merg zilnic 50-60 km zi. Numai la a doua persoana (depinde si de persoana) merge foarte greu.
Ma gandeam la kit-ul de 63 cmc dar sa fie ceva diferenta de 49 cmc ca alfel il pun degeaba, poate schimb si jiglorul. Cineva imi zicea sa pun de 80 cmc, dar nu as vrea ca trebuie sa schimb mai multe piese si uzura mai mare si se cunoaste mai bine la zgomot un 80 cmc decat 63 cmc, nu vreau sa fac omologare, ca in viitor o sa am permis si o sa imi iau ceva mai mare, dar pana imi iau... :)
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users