Este o diferenta cu un kit de 63 si daca mai adaugi ceva,iti trebuiesc role mai usoare daca vrei sa urce cu viteza mai mare.
Spor la treaba.
Delimitat 55 pe drum drept nu mi se pare normal eu il am limitat la 40 si merg cu 150 de kilograme si cu 60 km/h dar depinde si de motor,cu un kit se va simti diferenta.
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Uzuri La Scuter Chinezesc Intrebari Postate Aiurea
Posted 02 November 2008 - 08:21 PM
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Avem urlete-n pistoane in loc de basi in portbagaj...:) (Oo\==OOOO==/oO)
Posted 02 November 2008 - 08:31 PM
cat costa kitul de 63cm3?
la smartmotor am vazut cu 2mil si ceva
la smartmotor am vazut cu 2mil si ceva
In femei si in frane sa nu crezi niciodata
Posted 02 November 2008 - 08:36 PM
Ms de info.
Am o pereche de role de 7gr. inca nu le-am pus, daca pun mai usoare o sa scada din viteza si o sa se tureze mai mult, si demaraj mai mare care cateodata ma cam deranjeaza. Oricum eu nu merg cu 2, dar ocazional mai merg. Daca iau permisul il las asa cum este si imi iau ceva mai puternic de 125 cmc min
Kit-ul de 63 cmc e cam 3 mill cu totul la smartmotors (291.31 Ron)
Am o pereche de role de 7gr. inca nu le-am pus, daca pun mai usoare o sa scada din viteza si o sa se tureze mai mult, si demaraj mai mare care cateodata ma cam deranjeaza. Oricum eu nu merg cu 2, dar ocazional mai merg. Daca iau permisul il las asa cum este si imi iau ceva mai puternic de 125 cmc min
Kit-ul de 63 cmc e cam 3 mill cu totul la smartmotors (291.31 Ron)
Posted 02 November 2008 - 08:37 PM
Cel mai indicat pentru 4t sunt rolele de 5 grame ofera si demaraj si nici nu iti ia din viteza,tata Mugur m-a invatat
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Posted 02 November 2008 - 08:39 PM
Vezi citeaza-ma corect. La tine e bine asa (pt ce astepti tu de la el).
Nu toate scuterele au aceasi transmisie, la un scuter in 4T, de multe ori rolele de 5gr sunt prea mici si scuterul pleaca prea turat. Nici eu nu am role de 5gr, si am scuter 2T...
Nu toate scuterele au aceasi transmisie, la un scuter in 4T, de multe ori rolele de 5gr sunt prea mici si scuterul pleaca prea turat. Nici eu nu am role de 5gr, si am scuter 2T...
Omul cu adevarat bun este doar cel ce ar fi putut fi rau si n-a fost.
Sign In
Register
Help

MultiQuote