Forum Scuter Club: Motowell Magnet City written by dezkreator

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Motowell Magnet City modificari,probleme etc Rate Topic: -----

#1 User is offline   dezkreator Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • Group: Members
  • Marca:Motowell Magnet City
  • Cilindree:50

Posted 10 October 2008 - 10:35 AM

Credeti ca o toba sport va aduce un plus semnificativ la puterea motorului,mai ales la turatie joasa ma intereseaza,fata de toba stock ?Planuiesc sa iau o toba Tecnigas Next R...ce alte tobe (pina in 100 euro pe easyparts) credeti ca ar fi bune pt motorul stock sau pt un viitor set Malossi de 70...
ma intereseaza in special o putere mai mare la turatie redusa,deoarece in urma modificarilor recente la variator ambreiajul imi cupleaza la cca 3500 rpm (fata de cca 4700 rpm initial) si simt o accentuata lipsa de putere la plecare (bine,o sa spuneti ca eram si obisnuit cu plecarile violente care le aveam initial,cand cupla la 4700,si poate de aia mi se pare mai puturos acum)

toba stock de pe Magnet City

Attached File  toba1.jpg (428.47K)
Number of downloads: 90 Attached File  toba2.jpg (1.04MB)
Number of downloads: 114

p.s. - cu ocazia asta creez si un topic despre Magnet City (pentru a nu intra peste cel de Magnet Sport) unde voi pune modificari,idei tuning,probleme etc....specific pentru acest model
5 km\h speed limit
0

#2 User is offline   dezkreator Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip

Posted 12 October 2008 - 04:49 PM

Articolul lui Cabral despre Motowell Magnet City (din pacate nu am decat varianta scanata) aparut in Motociclismo...

la capitolul frana spate sunt de acord,nu prea tine bine..frana fata tine bine...suspensia fata mi se pare cam tare,comoditate ok,suspensia spate ridicata la maxim (cred ca este gandit mai degraba pt 2 persoane)

Attached File  Articolul_lui_Cabral_despre_Magnet_City_Motociclismo.jpg (806.8K)
Number of downloads: 59 Attached File  Cabral_pe_Magnet_City_2.jpg (1.06MB)
Number of downloads: 76
5 km\h speed limit
0

#3 User is offline   Aly Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner SP '08 modificat

Posted 12 October 2008 - 04:54 PM

Frumos scuterul....dar nu inteleg....dece are ditamai toba si la iesire se vede o teava care este adevarata evacuare
Farul este luat de pe Gilera Runner model Vechi....
0

#4 User is offline   dezkreator Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip

Posted 12 October 2008 - 05:35 PM

toba este invelita in aluminiu din motive de design...din cauza asta multi au confundat toba de la Magnet cu o toba in 4T,dar nu este asa...
5 km\h speed limit
0

#5 User is offline   dezkreator Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip

Posted 11 November 2008 - 05:45 PM

deoarece aprinderea CDI stock la Magnet City este limitata electronic la 6500 rpm (nu se poate scoate) singura posibilitate de delimitare este montarea unui CDI delimitat..asa ca am realizat aceste cdi care merge de peste 1 an fara probleme...

aprinderea este cu avans fix (avansul platoului de 15 grade) , am atins maxim 10.000 rpm cu role de 4.5 gr

Attached File  sch_aprindere_MW.JPG (19.69K)
Number of downloads: 72

spor la lucru ! (la service imi cereau 250 ron pe o aprindere delimitata,o suma maricica totusi)

sau se poate folosi urmatoarea aprindere :

http://www.easyparts...Aerox-Area.html
5 km\h speed limit
0

#6 User is offline   mandealucian Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:vento triton

Posted 26 November 2008 - 02:05 AM

salut am si eu un scuter vento triton si am inteles ca este la fel ca motowell magnet city http://www.usascooterz.com/955842.html vreau sa spun ca sunt foarte multumit de el....

Attached File(s)

0

#7 User is offline   mandealucian Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 28 November 2008 - 02:21 AM

dazkreator poti sa ma ajuti si pe mine c ceva recomandari ?sau poate sa vorbim la telefon si sa imi dai niste sugesti despre scuterul meu care este ca al tau dar difera marca....
0

#8 User is offline   dezkreator Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip

Posted 28 November 2008 - 02:22 PM

pai cred ca poti intreba si aici,daca nu se supara moderatorii...daca se incalca vreo regula iti va muta intrebarea la alte scutere...in orice caz raspuns tot vei primi... :P
5 km\h speed limit
0

#9 User is offline   mandealucian Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 29 November 2008 - 12:27 AM

ok.asi vrea sa ma sfatuiti ce asi putea sa mai fac la scuterul asta ..ceva tuning am schimbat variatorul ..si acum are demaraj mai mare ..ma gindeam sa ii pun un kit de 70 dar ma costa cam 530 roni..mi se pare cam mult..dar daca se simte diferenta de putere si viteza o sa fac schimbarea asta...ce imi sugerati sa fac in continuare?
0

#10 User is offline   dezkreator Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip

Posted 29 November 2008 - 11:35 AM

pai in general tuninng-ul este un sport in care arunci cu banu'....un set malossi sport de 70 il gasesti cu 100 eur pe easyparts.nl (eu de acolo l-am luat)...in setul respectiv gasesti,pe langa altele, si lamelele de carbon pentru muzicuta,care separat costa vreo 15 euro...un set de 70 este bun,daca ai deja carburatorul de 16 si jiglere peste 70...mai faci ceva ajustari la filtrul de aer (scoti tubul de 14 mm grosime de cauciuc,care este o limitare,sau il poti prelucra prin marirea diametrului interior ,cum am facut eu ,pentru a avea un sunet mai redus al motorului)...poti monta filtre sport dar nu ti-as recomanda deoarece creste mult zgomotul motorului...dupa orice ajustare sau modificare a filtrului de aer trebuie reajustat carburatorul...ar mai urma o toba ca lumea (cea stock este silentioasa dar...atat).Aici ti-as recomanda un LeoVince TT (cca 100 euro) sau un Laser X Pro (145 euro)...eu am optat pentru a doua...la variator eu am optat pentru un Malossi Multivar....la capitolul cdi trebuie macar un cdi delimitat,iar in cel mai bun caz un cdi cu avans electronic variabil...
5 km\h speed limit
0

#11 User is offline   mandealucian Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 30 November 2008 - 12:57 PM

iti multumesc pentru sfaturi...ok..eu sunt gata sa bag cam 10 mil.in el acum..cine poate sa imi spuna de unde sa procur piesele..si unde sa le montez...si ce piese ar fi indicate sa ma incadrez in 10 mil...vreau sa precizez ca nu ma pricep la scutere..si si nici nu stiu cam pe unde sunt asezate fiecare piesa..in afara de variator malossi nu am facut nimic la el..l-am montat si cumparat de la scooter center....
0

#12 User is offline   Ciprian-yamaha Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Kinroad(supraalimentat)
  • Cilindree:80

Posted 30 November 2008 - 01:07 PM

www.scuter-centre.ro
Malossi,TNT,poti vorbi cu ei.
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Avem urlete-n pistoane in loc de basi in portbagaj...:)
(Oo\==OOOO==/oO)
0

#13 User is offline   mandealucian Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 30 November 2008 - 04:07 PM

si in 10 mil..ce asi putea face la scuter..in afara de variator...kit 70 malossi.....?si mai ce ?
0

#14 User is offline   Ciprian-yamaha Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Kinroad(supraalimentat)
  • Cilindree:80

Posted 30 November 2008 - 04:56 PM

10 milioane-variator,kit 70 malossi,arc ambreiaj si curea kevlar.
Spor la treaba.
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Avem urlete-n pistoane in loc de basi in portbagaj...:)
(Oo\==OOOO==/oO)
0

#15 User is offline   marcus Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:Motowell
  • Cilindree:49.2

Posted 30 November 2008 - 04:57 PM

Poti sa mai cumperi o toba sport de ex:Gianneli Reverse, Tecnigas next-r, Leo Vince TT sau Laser x Pro, apoi mai poti cumpara un CDI Malossi este 50Euro pe easyparts.nl, un air scoops(este creat pentru dirijarea aerului catre turbina)cost vreo7 EuroAttached File  010129PU65_hi.jpg (62.94K)
Number of downloads: 55
0

#16 User is offline   marcus Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:Motowell
  • Cilindree:49.2

Posted 07 December 2008 - 09:57 AM

mandealucian ,tu ai variator Malossi multivar?
0

#17 User is offline   mandealucian Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 09 December 2008 - 02:26 AM

da marcus ..am schimbat variatorul...si este malossi multivar 5113363..si vreau sa schimb si carburatorul..ce imi recomandati?...si sa schimb si kitul...de 70cc...si ce role imi recomandati sa pun ?acuma am pe scuter rolemalossi de 6 si de 9g...mmmmnu stiu ce sa zic am simtit o diferenta la demaraj...dar parca era mai bine cu cele oridinale...am demaraj mai mare acum..dar viteza aceasi...ce ma sfatuiti sa fac?
0

#18 User is offline   mandealucian Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 09 December 2008 - 02:32 AM

m-am cam grabit sa scriu :P deci zilele aste o sa fac modificarile...nu eu..ca nu ma pricep...ma gindeam sa dau de carnet de A..dar daca fac scuterul sa mearga bine ..nu mai dau...cand este afara foarte frig ..sau ploua merg cu masina ..dar in rest nu dau scuterul pe masina ..si mai ales in traficul asta :D
0

#19 User is offline   dezkreator Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip

Posted 09 December 2008 - 10:31 AM

mai bine ti-ai schimba si toba...sa zicem ca vei pune kit de 70 malossi dar va fi gatuit de toba stock...vezi tu,si reperele astea de la scuter sunt dependente intre ele...adica,vrei sa iei kit de 70 dar trebuie sa schimbi si toba si carburatorul (daca ai carb mai mic de 16) sau daca ai carb de 16-19 mm si jiclor mic tre sa schimbi sau sa ajustezi jiclorul principal la 70-80....sau alt exemplu - schimbi variatorul dar tre sa schimbi si contraarcul de la ambreiaj....
5 km\h speed limit
0

#20 User is offline   mandealucian Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 11 December 2008 - 01:27 AM

AM INTELES...SI O SA MA DUC LA SERVICE SI O SA LE SPUN TOATE ASTEA...DAR LA TOBA NU VREAU SA FIE PREA ZGOMOTOASA..DACA SCHIMB TOBA CRED CA O SA FACA MAI MULTA GALAGIE CA INAINTE NU?O SA SCHIMB KITUL...SA SCHIMB CARBURATORUL..SI MUSAI SA SCHIMB SI TOBA ....DAR SA NU FIE PREA ZGOMOTOASA...CRED CA IN IARNA ASTA LE SCHIMB....DE ASTA ASI FI VRUT SA VORBESC CU CINEVA LA TELEFON ...SA IMI DEA MAI MULTE SUGESTI...AM EU UN SERVICE UNDE AM SCHIMBAT VARIATORUL....PS..CE ROLE SUNT INDICATE(GREUTATEA)?....MERCI
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users